Mai este statiunea Neptun ce a fost odata?

Considerata pana nu demult cea mai frumoasa si eleganta statiune a litoralului romanesc, Neptun apartine, din punct de vedere administrativ, de orasul Mangalia. Desi a trebuit sa cedeze suprematia in fata Mamaiei care in ultimii ani s-a dezvoltat extrem de mult, Neptun isi primeste si astazi invitatii cu spatii verzi ingrijite, hoteluri renovate recent, baze de tratament si numeroase obiective turistice menite sa contribuie la petrecerea unui sejur pe cinste. Daca alegeti Neptun ca destinatie de vacanta anul acesta va veti putea bronza pe una dintre cele mai bine amenajate plaje ale litoralului romanesc. Aceasta se gaseste la Neptun si se numeste ,,La steaguri”.

Cand vine vorba de cazare trebuie neaparat sa amintim de hotelurile ce se remarca printr-o arhitectura eleganta, imprejmuite de vaste spatii verzi care asigura in perioada de vara un aer racoros si curat. Pe langa acestea aveti la dispozitie numeroase pensiuni, construite recent care va asteapta cu gazde primitoare si bucate alese. Serviciile sunt de cea mai buna calitate, iar preturile cu siguranta ca va vor multumii.

Si pentru ca in orice vacanta cuvintele de baza sunt distractie si relaxare la Neptun aveti la dispozitie terase, restaurante si numeroase fast-food-uri deschise pana dupa miezul noptii. Va puteti delecta cu programe artistice sau folclorice, dar si cu muzica in voga intr-unul din cluburile deschise in aceasta statiune. Daca doriti sa alegeti statiunea Neptun pentru proprietatiile ei curative va spunem ca aici veti regasi baze de tratament unde pot fi ameliorate diverse afectiuni ale sistemului osos sau nervos.  Va puteti relaxa in piscinele cu apa de mare incalzita sau in centrele de masaj. Statiunea este un rai al relaxarii si al armoniei pe care nu trebuie sa-l ratati in vacanta aceasta. Alege litoralul romanesc, alege statiunea Neptun pentru vacanta ta.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Exercitii biceps si exercitii piept
Articolul următor
Ce faci daca micutul tau nu mai doarme bine?
pni.ro
Meniu