Mentinerea uneii relatii la distanta

In ziua de astazi se poarta foarte des relatiile la distanta intre o femeie si un barbat. De cele mai multe ori o relatie la distanta este greu de suportat de catre ambii parteneri si din pacate nu toate rezista pana la final. Multi dintre noi am trait si inca mai traim acest experiment din viata, cautand pe internet fete online sau baieti singuri.

Care sunt adevaratele motive pentru care o relatie de la distanta nu rezista? Cum ar trebui sa ne comportam pentru ca totul sa fie cat perfect?

Cele mai multe relatii de acest gen apar in mediul online. Cel mai placut lucru la aceste relatii este ca poti sa fii cat mai deschis si sa spui perechei tale tot ce ai pe suflet si tot ce te deranjeaza. Relatiile la distanta se pot termina si foarte brusc in cazul in care observi ca persoana cu care vorbesti nu indeplineste criteriile pe care vrei sa le aiba. Pentru ca aceasta relatie sa dureze mult mai mult timp, trebuie sa existe intre cei doi acel ceva cu care sa se completeze unul pe celalalt.

In cazul in care te afli in acest moment intr-o relatie de acest gen cel mai indicat ar fi sa tii cont de urmatorii pasi:

  •  ganditi-va impreuna la planurile de viitor. Este un lucru foarte important mai ales stiind ca acest lucru poate sa faca ca relatia sa tina mult mai mult timp;
  • comunicati cat mai des posibil, chiar in fiecare zi. In aceste conditii in care nu va vedeti mult prea des cea mai importanta este comunicarea. Aceste discutii zilnice nu trebuie sa fie mult prea lungi. Daca ai nevoie de un sfat sau de o parere sincera nu ezita sa vorbesti cu aceea persoana;
  • chiar daca unii spun ca scrisorile de dragoste sunt demodate, ele inca se mai poarta. Prin trimiterea acestei scrisori mai poti baga si o poza recenta cu tine.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Cultura romaneasca in lacasurile de cult crestine – Manastirea Bistrita
Articolul următor
Bizhub 215 de la Konica Minolta aduce putere, productivitate si valoare biroului dumneavoastra
pni.ro
Meniu