Site-urile de oferte si reduceri colective

Site-urile de oferte si reduceri colective

In ultimii 1-2 ani o noua nisa a inceput sa isi faca simtita tot mai tare prezenta pe internetul romanesc: site-urile de reduceri colective. Totusi, ceva nu pare sa se pupe bine, pentru ca internetul romanesc este renumit pentru tepele pe care le da mereu utilizatorilor, insa prezenta unor branduri serioase si credibile din extern cum ar fi Groupon, par sa contrabalanseze aceasta perceptie.

Eu unul nu am dat crezare faptului ca acest site uri sunt doar de forma (sau mai bine zis sunt doar pentru a tepui userii), asa ca am cercetat, am aruncat o privirea asupra datelor de confidentialitate si am fost uimit sa observ ca totul este mai mult decat ok. Clientii multumiti de astfel de servicii sunt  dovada faptului ca totul pare a fi in ordine.

Am cautat putin si pe paginile web din state si am dat peste o statistica conform careia foarte putini cetateni americani platesc pretul complet al unui produs, nu mai tin in minte exact cifra, insa cred ca era vorba de procentajul de 60%, insa sunt de parere ca Romania mai are de lucrat, probabil din cauza numarului ridicat de persoane care trag chiar si cele mai penibile pacaleli, insa nu pot crede ca e din cauza actuala a Economiei.

Si chiar daca internetul romanesc este, dupa cum va spuneam, destul de renumit in materie de inselatorii cand vine vorba de oferte, promotii sau tot felul de reduceri si bonusuri, lucrurile par a sta putin diferit macar la site-urile importante care au in vedere oferirea de servicii de reduceri colective.  Pana la proba contrarie nu ne ramane decat sa le folosim si sa profitam de fiecare banut pe care-l putem salva cu ajutorul lor.  Pentru ca nimeni nu are grija mai tare de buzunarul propriu decat noi insine.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Librarie online
Articolul următor
Castiga un sistem de rulouri exterioare!
pni.ro
Meniu