Metode de plata pentru viza vietnameza online

Dupa ce ai gasit si vizitat viza vietnameza online ai vazut cat de usor si rapid este sa-ti iei viza pentru Vietnam.Vor fi mule intrebari care vor incolti in mintea ta cum ar fi, care vor fi pasii pentru a plati viza. Urmatoare intrebare va fi cum sa stabilesti metodele de plata pentru a avea viza penru Vietnam.

Nu este atat de greu si nu ai de ce sa-ti faci griji, totul este explicat inclusiv suma pe care o ai de achitat. Viza vietnameza online poate fi sursa ta de informatii referitoare la suma ce trebuie achitata. Astfel, vei gasi 4 metode de plata din care sa alegi:

  • Poti sa achiti cu cardul de credit prin Gate2Shop (www.Gate2Shop.com). Trebuie doar sa urmezi instructiunile si sa completezi formularele lor online ca sa te asiguri ca nu vei avea probleme mai tarziu. Poti sa platesti folosind Mastercard, VisaCard, SwitchCard, SoloCard, DinnersCard sau prin PayPal. Dupa ce ai efectuat plata vei primi confirmarea ca plata s-a incheiat cu succes la fel daca ceva nu este in regula.
  • Poti plati si prin Moneybookers – Completezi datele personale cerute si dupa ce vei termina de completat vor fi date mai departe catre Moneybookers, apoi in 1-2 ore vei primi un e-mail cu datele tranzactiei. Ti se va cere sa trimiti numarul de inregistrare obtinut de la Moneybookers ca sa confirmi plata efectuata. Dupa toate astea, viza ta penru Vietnam va fi procesata imediat.
  • O alta metoda de plata este prin Western Union. Dupa ce alegi metoda de plata si completezi datele necesare poti trimite formularul online.  Apoi dupa o ora sau doua vei primi un e-mail ce va contine detaliile tranzactiei.  Atunci ti se va cere sa platesti prin WU apoi sa trimiti suma catre Vietnam folosind detaliile pe care ti le-au dat cei de la WU. Apoi ti se va cere sa dai numarul MTCN. Dupa care viza ta va fi procesata imediat.
  • Ultima metoda este prin transfer bancar, prin Banca ABC. Procedura este la fel cu celalalte metode de mai sus. Dupa ce vei trimite formularul cu datele tale personale vei primi un e-mail prin care ti se va confirma metoda de plata pe care ai ales-o si datele pe care le-ai oferit.  Apoi in 1-2 ore vei primi detaliile platii prin transfer via Banca ABC.  Apoi, dupa ce dai detaliile, va trebui sa faci transferul catre contul bancii ABC. Dupa ce vei primi chitanta de la banca ti se va cere sa le trimiti o copie a chitantei ca sa-ti poata procesa viza imediat.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Caini de vanzare
Articolul următor
Sisteme de ancorare pentru fixarea incarcaturii
pni.ro
Meniu