Mila Kunis sustine brandurile in care crede

De foarte multe ori, ne regasim in situatia in care trebuie sa facem lucruri care ne fac mai putina placere sau in care nu credem. Dar oare trebuie? Sau totul este, in fond, o alegere. Ne ferim cat putem de mult de compromisuri si incercam sa le evitam, sustinandu-ne punctul de vedere. Dar am intalnit si oameni care nu se feresc de compromisuri si le fac cu placere. In cazul acesta, tind sa cred ca definitia si conceptul se schimba. In ultimul timp, am invatat ca fericirea este o alegere. Acum, invat sa-mi exersez aceasta alegere in fiecare zi.

In lumea artistica, este foarte greu sa te feresti de aceste asa-zise compromisuri, pentru ca trebuie intr-un fel sau altul sa supravietuiesti si sa te expui cat mai mult, fie ca faci lucruri dragi sau mai putin dragi. Dar cred ca din nou apare acest exercitiu al alegerii. Poti sa alegi sa-ti placa, fara sa te complaci intr-o situatie mai putin placuta. Credeam ca este valabil doar la noi, iar in lumea Hollywoodului este mai usor sa accepti sau sa refuzi. Dar iata ca si actrita si modelul Mila Kunis s-a lovit de situatii asemanatoare, in care trebuia sa fie imaginea unui produs in care nu credea in totalitate.

Ea spune ca munca este cu atat mai dificila in aceste cazuri. Chiar putem sa o numim munca, ea nemaifiind definita ca o placere. Dar lucrurile s-au schimbat pentru ea atunci cand s-a indragostit de oamenii cu care a inceput sa lucreze. Chiar daca initial ea nu credea in produs, i-a facut mare placere sa devina parte din compania Gemfields si sa fie noua imagine a bijuteriilor colorate de la Gemfields. Actrita mai spune ca acum nu mai simte ca lucreaza pentru ei, ci impreuna cu ei.

Aceasta s-a mai lovit de situatii in care nu credea deloc in companie sau produs, spunand ca a fost cea mai grea munca din lume. Dar se pare ca si-a invatat lectia, iar de-acum incolo va sustine numai companiile si produsele in care crede in totalitate. Mila Kunis a mai aparut in campaniile de la Dior si de la Gap, in superbe  rochii elegante sau costume si jachete casual, dar prefera sa lucreze cu o companie mai mica cum sunt cei de la Gemfields, pentru ca presiunea nu mai este atat de mare.

Atunci cand ai incredere in cei cu care lucrezi si ei au la randul lor incredere in tine, presiunea dispare, iar colaborarea devine din ce in ce mai placuta. Atunci munca se transforma in joaca, capatand un iz ludic cu usoare nuante de seriozitate, presarate cu foarte multa placere. Iar in aceste momente si produsul final este mult mai reusit. Intotdeauna se observa lucrurile facute cu pasiune, iar cele facute din obligatie. Niciodata, nimeni nu va putea excela cu o munca facuta fortat. Lucrurile cele mai frumoase se nasc atunci cand esti relaxat, creatia rasare din inspiratie, iar geniul rasare din suflet. Doar trup si suflet se poate ajunge in apropierea unei perfectiuni veritabile.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Beneficiile pestelui si fructelor de mare
Articolul următor
Perdele si draperii din perioada Renasterii
pni.ro
Meniu