Moda de pe covorul rosu

Intreaga simfonie care se desfasoara de fiecare data pe covorul rosu, la orice gala sau eveniment important, este o adevarata fascinatie pentru public. Celebritatile sunt inconjurate de praf de stele, iar fabuloasele lor rochii elegante sau costume creaza un adevarat miraj. Dar, in acelasi timp este o provocare uriasa pentru staruri, caci trebuie sa arate impecabil. Criticii de moda din intreaga lume sunt cu ochii pe ei la evenimente de talia premiilor Oscar sau a Globului de Aur.

Inainte de anii `90, cam toate starurile isi alegeau singure hainele pentru covorul rosu, de aceea numeroase tinute excentrice au ramas in istoria decernarilor premiilor Oscar. La Globul de Aur, in schimb, multe vedete apareau imbracate casual si abia dupa anii `90 au inceput sa se imbrace elegant. Cand Halle Berry a aparut la ceremonia din anul 2000 intr-o superba rochie alba Valentino, era clar ca lucrurile urmau sa se schimbe. Halle a ridicat stacheta si a restabilit regulile jocului. Astfel, din anii 2000 a inceput o noua era, in care hainele si moda au devenit din ce in ce mai importante.

O rochie superba deja era un simbol al succesului si iti putea chiar garanta o cariera. Asadar, staurile nu au mai avut de ales si au apelat la designeri si stilisti, iar aparitiile de pe covorul rosu au devenit din ce in ce mai discrete si „corecte”. Nimeni nu si-a mai permis sa socheze. Rochiile au devenit de o eleganta discreta, iar singurele care mai schimbau cat de cat aspectul au devenit diamantele si bijuteriile. Miza a crescut, iar singurul scop atat al designerilor cat si al celebritatilor era sa nu ajunga pe lista neagra de cei mai prost imbracati. Atata timp cat se aflau pe cealalta lista si isi pastrau o constanta, toata lumea era fericita. Chiar si noi, publicul care vom ramane mereu fascinati de acest miraj.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Ce agentie de turism din Baia Mare alegi pentru concediul tau?
Articolul următor
Cat de usor este sa-ti infiintezi firma
pni.ro
Meniu