Nicole Kidman si Jimmy Choo

Nicole Kidman este una dintre cele mai apreciate actrite de film, avand puterea si maleabilitatea incredibila de a fi alta de la pelicula la pelicula. Unul dintre cele mai reusite roluri de compozitie pe care ea l-a facut a fost acela al Virginei Woolf in filmul The Hours, dupa romanul omonim al lui Michael Cunningham, in care a surprins atat de bine luptele care se dadeau zi de zi in sufletul si mai ales in mintea Virginei. Un alt film de referinta care probabil a avut un impact atat de mare si datorita ei, este Dogville, in regia lui Lars Von Trier. Trier a realizat cativa ani mai tarziu un al doilea film in stilul Dogville, de aceasta data cu alta actrita in rolul principal, avand in plan sa faca o trilogie, dar Manderlay nu a avut nici pe departe succesul lui Dogville, asa ca Trier nu a mai facut cel de-al treilea film.

Nu e intreaga „vina” a lui Kidman, dar aparitia ei pe ecran este fermecatoare. Un alt rol minunat este acela al Marthei Gellhorn in filmul Hemingway & Gellhorn, in care Kidman joaca rolul uneia dintre sotiile lui Ernest Hemingway, singura care a divortat de el si una dintre cele mai faimoase corespondente de razboi din secolul XX. Fie ca este in mijlocul unui razboi, murdara de pamant si cu hainele rupte, fie ca este intr-una dintre cele mai ravisante rochii pe covorul rosu, Nicole Kidman radiaza in oricare dintre aceste situatii, avand un atuu grozav al simplitatii si naturaletii.

Kidman este in prezent noua imagine Jimmy Choo si va aparea intr-o campanie de la finalul acestui an, in colectia de toamna-iarna 2013-2014. Imaginile au fost facute de fotograful Mikael Jansson, care spune ca Nicole a adus un aer de cinema care imbraca perfect puterea si seductia pe care femeia le emana. Nicole Kidman a spus ca ea este indragostita dintotdeauna de moda, de jachete, costume, rochii, pantofi si tot felul de alte accesorii pe care le foloseste de fiecare data cand are de interpretat un nou rol. Moda o ajuta sa patrunda in fiecare caracter pe care-l joaca, gasind aceste mici substituiri pentru stilul fiecarui personaj. Iar stilul Jimmy Choo
il adora pur si simplu, caci e complex, misterios si feminin.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Bijuteriile si Femeile
Articolul următor
Obiective turistice in orasul Horezu – Manastirea Horezu
pni.ro
Meniu