Noua Dacia Logan MCV a fost lansat la expozitia din Geneva

Dacia Logan MCVVersiunea noua la Dacia Logan MCV a fost lansat la expozitia din Geneva, cu un aspect de masina de familie cu 5 locuri, spatios si la un pret rezonabil, ce poate fi utilizat atat pentru scopuri personale cat si pentru firme care cauta un vehicul cu o capacitate de incarcare mai mare.

Dacia Logan MCV este un vehicul specific modelelor break, foarte eficient pentru calatorii foarte lungi avand si un consum foarte redus (de 3,8 l/100 km la varianta de tip Diesel) mai mult ca sigur va fi o masina de familie foarte cautata.

Echipamente standard la Noul Dacia Logan MCV

Dacia Logan MCV este echipata mai bine decat celelalte tipuri de masini Dacia si ofera si un plus de confort si siguranta. Are un stil modern, un design foarte reusit si cu o gama larga de echipamente cum ar fi limitatorul si reglatorul de viteza sau alte echipamente importante.

Utilizand sistemul de control electronic al stabilitatii ESP asigura o stabilitate mai buna a masinii. Acest control ESP detecteaza si minimalizeaza derapajele suferite de vehicul in timpul mersului, pierderea controlului masinii si cu ajutorul sistemului de franare actioneaza pentru a restabili controlul asupra vehicolului.

Directia asistata sau servodirectie (power steering) impreuna cu airbag-uri laterale sunt echipamente care ofera o siguranta mai mare pentru conducatorii auto. Pentru o siguranta si mai mare noul Dacia Logan MCV are functia de asistenta la parcare cu spatele Eco mode.

Noul Dacia Logan MCV datorita consumului mic atat la varianta cu motor pe benzina cat si la varianta cu motor pe motorina, va fi o masina de familie foarte cautata in al doilea trimestru a anului 2013 cand va fi lansat in Romania.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Rochii de ocazie incarcate cu flori in stilul flower power
Articolul următor
Pasii de succes de succes pentru infiintari firme
pni.ro
Meniu