O investitie inteligenta pentru casa dvs. : jaluzele exterioare

O investitie inteligenta pentru casa dvs. : jaluzele exterioare

Sistemele de jaluzele exterioare sunt o investitie inteligenta pentru casa dvs. sau pentru punctul de lucru/sediul comercial. Exista multe beneficii pentru a detine un astfel de sistem optim al cantitatii de lumina ce intra in camera, protectie termica, redefinirea designului fatadelor de cladiri etc.

Fabricate din aluminiu, sistemele de jaluzele exterioare sunt disponibile cu lamele de 50 si 80mm. Puteti alege sa le operati cu sisteme de control electric sau manual.

Peste 90% din razele solare pot fi blocate cu sistemele de jaluzele exterioare. In timpul verii acest lucru va preveni incaperea sa se incalzeasca, reducand cheltuiele cu caldura. Din moment ce sistemele sunt pe partea exterioara a cladirii, caldura este blocata din exterior, mentinându-se afara.

În schimb, daca aceasta este o zi rece, de iarna, aveti posibilitatea sa le închideti  si sa tineti afara vântul si vremea rece. Sistemele de jaluzele exterioare rezista la orice tip de conditii meteorologice. Daca cladirea dvs. se afla în deserturile din Nevada sau în vreme rece cu vant si zapada in Canada, aceste jaluzele din aluminiu vor fi la fel de rezistente.

Mai mult, veti avea posibilitatea de a vs bucura de intimitatea oferita de acest sistem care alunga privirile curioase ale trecatorilor.

Cu literalmente zeci de optiuni de culoare, veti gasi cu siguranta nuante care sa se potriveasca fatadei tale. Ele sunt atat de frumoase incat nu va fi nevoie chiar de a le ascunde sub o pereche de draperii. Când jaluzelele tale sunt o potrivire perfecta cu decorul, nu exista niciun motiv sa le acoperi.

Mai multe informatii despre sistemele de  jaluzele exterioare

autoechipat.ro
Articolul precedent
Numeroasele beneficii ale unui sistem de copertine
Articolul următor
Utilitatea si utilizarea pardoselilor epoxidice
pni.ro
Meniu