O plimbare pe role fitness

E frumos afara si vreti sa iesiti putin din cotidian? E weekend si va permiteti mai mult timp pentru dumneavoastra? V-ati plictisit de trandavit in pat si vreti putina miscare? Nimic mai simplu, o plimbare in parc pe roti. Va e necesar o pereche de role fitness. E foarte relaxant si distractiv, va deconecteaza de problemele curente si va creste pofta de viata si voia buna. Mersul pe role fitness e usor, nu necesita un efort considerabil, este la indemana oricui, nu are limita de varsta si imbunatateste starea generala de sanatate.

Pentru femeile ce tin dieta acest sport arde caloriile si eficientizeaza cura de slabire. Actioneaza musculatura corpului imbracand in forme frumoase muschii inferiori ai picioarelor, coapselor si feselor. Abdomenul devine plat si silueta de invidiat. Pentru copiii foarte zburdalnici este un mod sanatos de a-si consuma energia acumulata, dezvoltandu-le armonios intreaga structura fizica. Pentru cei care nu au cunoscut inca rolele, nu e asa greu de invatat, va trebuie cateva ore si poate o persoana sa va asiste un pic.

Sa discutam un pic despre role fitness, ce inseamna si cum le folosim?

Sunt role obisnuite cu roti de diametru mediu, ce confera sportivului o buna stabilitate si in acelasi timp nu opun rezistenta mare in mers. Este de preferat folosirea lor pe zone plane fara denivelari: in pacuri sau in alte spatii special amenajate.

Ce dotari suplimentare cunoasteti la role?

Va enumar cateva: sistem antivibratii ce diminueaza vibratiile provenite de la diverse proeminente dispuse regulat a caii de rulare, facilitatea Safety Ankle prin care piciorul se fixeaza bine in gheata reducand riscul de entorsa de glezna, aerisire interioara gheata prin aerul ce patrunde prin mici orificii si formeaza un curent slab ce impiedica transpiratia piciorului, frana pe una din ghete actionata cu calcaiul. Rolele au marimi fixe ca la incaltamintea curenta sau marimi reglabile pentru prichindeii aflati in crestere. Le creste piciorul si la anul de ce sa dai alti bani pe alta pereche! Acum prin actionarea unui buton dimensiunea talpii creste cu cateva numere.

La achizitia rolelor uitati-va si la piesele de schimb: roti sau rulmenti. Nu strica sa aveti cateva din fiecare. Pentru cumparare, recomand magazinul dedicat sportivilor pitisport.ro cel gasiti pe cu marfa diversificata si preturi mici.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Hainele – prima eticheta
Articolul următor
Jocuri online educative gratis
pni.ro
Meniu