O vizita in Venetia

O vizita in Venetia

Cum ar putea oare cineva sa cuprinda intreaga frumusete a unui asemenea oras, in doar cateva cuvinte? Eu zic ca acest lucru este pur si simplu imposibil. Venetia nu e de spus, Venetia e de vazut. Daca ai ocazia sa mergi intr-un oarecare oras din lume, ai timpul necesar si bani in buzunar, alege Venetia.

venetia

De ce ai alege Venetia?

Venetia o alegi atunci cand vrei sa te deconectezi de restul lumii, atunci cand vrei sa plutesti, la propriu si la figurat si sa nu ai alta grija decat sa te bucuri de aerul proaspat pe care il tragi in piept, la scurta plimbare de pe o insula pe alta.
Ai putea spune ca Venetia pe harta, e conturata ca fiind o singura insula. Venetia insa, este mult mai mult de atat. Din orasul venetian fac parte nici mai mult nici mai putin de 117 insulite mari si mici.

Asa ca daca ajungi acolo, cauta repede un loc de cazare in Venetia, urca-te intr-o gondola si incepe sa colinzi, cele mai stramte locuri dintre doua blocuri, incepe sa te minunezi de tot ce vezi.
Obiective turistice in Venetia poti vizita fie de ai, fie de n-ai bani. Printre cele mai populare 5 obiective turistice din Venetia pe care le poti vizita fara sa platesti un leu, se numara: Ghetoul evreiesc, Biserica Santa Maria della Salute, Podul Rialto si piata de peste, Piazza San Marco, Bazilica San Marco.

Pentru iubitorii bucatariei italiene, Venetia ofera o gama variata de restaurante cu specific Italian dar si multe alte restaurante cu specific international. Pastele si pizza nu au fost niciodata mai bune decat atunci cand sunt servite in Piazza San Marco, la umbra Bazilicii San Marco sau a Palazzo Ducale.

autoechipat.ro
Articolul precedent
7 metode eficiente de promovare pe internet
Articolul următor
Servicii vidanjare
pni.ro
Meniu