Obiectivele turistice din statiunea Busteni

Busteni este un orasel de munte, din centrul Romaniei. Este situata pe Valea Prahovei, una din cele mai  populare statiuni montane. Orasul se bucura de o privesliste deosebita datorita Muntilor Bucegi.

Turistii prefera statiunea Busteni, deoarece sunt foarte multe obiective turistice de vizitat si multe activitati de agrement.  Printre cele mai vestite atractii mentionam: Biserica Domneasca, Varful Caraiman, Sfinxul, Poiana Crucii, Pestera Busteni, Cascada Urlatoare, Monumentul Ultima Grenada, Castelul Cantacuzino si Parcul National Bucegi. Partiile de schi sunt foarte numeroase, spre bucuria iubitorilor de sporturi de iarna.

Pentru  a va bucura pe deplin de acesta statiune, trebuie sa va alegeti un loc de cazare care sa se potrivesca dorintelor dumneavoastra.  Puteti opta pentru o vacanta luxoasa in  hoteluri  sau pentru cei care doresc sa cheltuiasca mai putin, pot alege oferte de cazare ieftina la pensiuni si vile. Cazare la Bran nu este o problema pentru cei care doresc sa petreaca aici un sejur de vis.

In Busteni veti fi uimiti de salbaticia locului, de ospitalitatea localnicilor si de serviciile de calitate oferite de acestea.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cazare la Vama Veche
Articolul următor
Statiunea Sinaia
pni.ro
Meniu