Obtine un lifting instant fara sa te operezi!

Daca pana acum cativa ani, liftingul imediat se obtinea doar prin operatii estetice, ei bine, acum efectul de lifting se poate obtine si prin metode nechirurgicale, cu rezultate reale si de lunga durata. Una dintre aceste metode se face cu ajutorul laserului IPL si se numeste Skin Rejuvenation.

Tratamentul de Skin Rejuvenation a fost studiat si aprobat de catre The American Society of Plastic Surgeons si European Association of Plastic Surgeons, care au publicat articole ce afirmau rezultatele remarcabile obtinute de acest tratament in estetica medicala. Procedura Skin Rejuvenation IPL a fost adoptata si de catre starurile de la Hollywood, precum Eva Longoria si Heidi Klum, vedete ce folosesc acest tratament in mod frecvent datorita efectelor uimitoare pe care le are in reintinerirea si infrumusetarea faciala.

Cum functioneaza, de fapt, acest tratament de Skin Rejuvenation?

Tratamentul se poate aplica pe fata, gat si decolteu, cu ajutorul unui laser IPL care, cu ajutorul luminii pulsate, stimuleaza generarea celulara si producerea de colagen si elastina, doua proteine care stau la baza mentinerii fermitatii pielii. Tratamentul este nedureros,  nu prezinta efecte secundare si se poate aplica dupa varsta de 25 de ani, cand organismul isi incetineste productia de colagen.

Efectele obtinute in urma tratamentului de Skin Rejuvenation sunt de-a dreptul uimitoare:

  • Tenul devine mai luminos si mai uniform datorita disparitiei petelor si discolorarilor provocate de anumiti factori externi, precum razele ultraviolete, vantul sau stresul;
  • Ridurile fine dispar complet iar cele adanci, de expresie, sunt diminuate vizibil;
  • Este un bun tratament si impotriva cicatricilor si semnelor provocate de acnee;
  • Pielea devine mult mai ferma si mai elastica;
  • Se obtine efectul de lifting instant, dand impresia unui ten intinerit cu cativa ani.

Tratamentul de Skin Rejuvenation se gaseste, acum, si in Romania, asa ca, doamnelor, incercati reintinerirea faciala fara nicio grija, pentru ca procedura nu prezinta niciun risc!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Ce contine un dosar de radiere firma
Articolul următor
Revelion cu prietenii cu buget redus
pni.ro
Meniu