Ochelarii de soare la moda

Ochelarii de soare sunt accesorii care ofera personalitate si mister tinutelor. Nu sunt doar accesorii care completeaza perfect tinutele de orice tip, sunt si extrem de practice, pentru ca ofera protectie ochiilor, impotriva razelor nocive ale soarelui. In cazul tendintelor pentru ochelarii de soare, putem sa spunem ca este vorba despre rescrierea tendintelor din anii trecuti. Din urmatoarele randuri, veti putea descoperi modelele oferite pentru acest sezon.

Modelele de ochelari soare dama in forma rectangulara, sunt poate cele mai populare modele al acestui sezon. Sunt recomandate mai ales doamnelor cu fata ovala. Influenta retro nu putea lipsi nici de la ochelarii de soare, astfel modelele in forma rotunda au revenit in forta. Veti gasi modele in culori mai aprinse si cu rame supradimensionati. Doamnele care doresc un look modern si totodata senzuala, pot opta pentru ochelarii de soare tip cat-eyes. Datorita faptului ca alungesc fata, devine ideal pentu toate femeile. Ca si in cazul modelelor rotunde, optati pentru culorile care atrag atentia. Dar daca doriti ceva nou, optati pentru ochelarii de soare semi-rotunzi sau semi-patrati. Aceste modele sunt de fapt modernizarea modelelor mai vechi. In acest sezon au castigat teren accesoriile supradimensionati, astfel modelele de ochelari soare supradimensionati sunt cea mai inspirata alegere. Ofera un aer misterios si rafinat si avantajeaza orice forma faciala.

Pentru a avea o tinuta unica si care sa va reprezinta, puteti apela la ochelarii de soare cu designuri variate. Puteti alege dintre modele cu insertii aurii sau cu imprimeuri animalice. Daca va place sa fiti unica si speciala, alegeti cu incredere dintre ochelarii de soare personalizati.

autoechipat.ro
Articolul precedent
5 tipuri de costume baie cuceritoare
Articolul următor
Boilere
pni.ro
Meniu