Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ca toata lumea si eu am fost uimit cand am vazut prima oglinda retrovizoare cu sistem de operare Android. Se pare ca firma Rydeen a creat prima oglinda retrovizoare cu sistem stereo ce ruleaza pe Android 2.2.

Si acest lucru arata ca din dorinta de a tehnologiza totul, multe firme incearca sa implementeze diferite sisteme de operare in unele aparate sau obiecte uzuale.

Sincer nu stiu cat este de utila aceasta implementare multimedia in oglinda retrovizoare atata timp cat este posibil sa distraga atentia conducatorului auto, totusi se pare ca in 2013 deja va iesi si o varianta finala mai simplificata a acestei oglinzi retrovizoare cu  sistem de operare Android semnat de firma Rydeen, disponibil pentru vanzare.

Pana atunci trebuie sa fim multumiti cu oglinzi retrovizoare traditionale care au rolul in primul rand sa ofere vizibilitate in partea de spate a automobilului.

Articolul contine informatii de pe engadget.com

 

 

About The Author

Related Posts