Optati pentru cel mai spectaculos video nunta realizat de cel mai de succes cameraman

Nunta se numara printre evenimentele unice din viata unui cuplu, un moment in care emotiile sunt traite la cel mai intens nivel iar toata atentia este concentrata in jurul mirilor. In aceasta zi, pretul pus pe aspect este considerabil fiindca orice invitat incearca sa arate cat mai bine, sa se ridice la inaltimea evenimentului.

Orice nunta trebuie sa aiba un fotograf si un cameraman pentru a captura si inregistra toate momentele acelei zile. Firma noastra vine in ajutorul dumneavoastra oferindu-va cei mai buni oameni in domeniu, a caror munca extrem de performanta este recunoscuta de o multime de clienti si este data de multitudinea de evenimente la care au fost chemati sa participe.

De asemenea avem o multime de pachete promotionale ce au incluse servicii de video nunta si sedinte foto pentru miri iar dumneavoastra nu va ramane decat sa va treceti pe lista noastra de programari pentru a beneficia de oferta dar si pentru a fi siguri ca veti avea cei mai priceputi cameramani si fotografi pe intreaga durata a nuntii. In plus, daca evenimentul are loc in ziua de duminica atunci beneficiati de o reducere de 10% din partea noastra, indiferent de pachetul de servicii pentru care optati.

Va invitam sa vizualizati munca echipei noastre pentru a va decide asupra contractarii oricarui cameraman pe adresa de internet: www.nuntamea.eu iar pentru mai multe informatii despre tipurile de montaj pentru video nunta sau sedinte foto va rugam sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon:

Tel. Fix/Fax: 0216653816;

ORANGE : 0745040860;

COSMOTE: 0765017755.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cu noi, transportul mobilei tale se desfasoara in siguranta
Articolul următor
Informeaza-te atent cand alegi un model de scaune auto copii
pni.ro
Meniu