Optimizare SEO

Optimizare SEO – este un serviciu oferit de foarte mult firme care lucreaza in acest domeniu. SEO de fapt inseamna Search Engine Optimization si ajuta la motoarele de cautare. Sunt firme specializate in acest domeniu. Firmele au proprii angajati care lucreaza la dezvoltarea si programarea continutului. Sunt multe programe care te pot ajuta la construirea unui site pentru continutul lui si aspectul grafic. Se folosesc limbaje de programare ca CS6, HTML5 si javascript pentru prefata siteului. Primul site inventat din lumea fost cel construit de catre Tim Berners Lee, insa acesta era foarte limitat iar limbajul prin care a fost conceput era html.

Dupa dezvoltarea lor foarte rapida si eficienta, cu timpul internetul a devenit o retea mondiala si asa au aparut primele companii pentru crearea siteurilor. Primul test de la Geneva in 1993 avea sa porneasca aceasta revolutie numita internetul. Testul reusise si asa Marc Andreesen dupa numai 2 ani, reuseste in luna februarie a acelui an sa creeze prima aplicatie grafica numita Mosaic. In 1993 la aparitia Mosaic deja functionau 60 de servere pentru sustinerea internetului.

Java script este un limbaj de programare si este format din mai multe functionalitati care ruleaza browserul. El mai ajuta la accesarea embedded objects si la construirea web siturilor. Cel ce a inventat acest program este Brendan Eich. Denumirea acestui program nu a fost intotdeauna JavaScript, fiind redenumit de doua ori prima oara in Mocha iar a doua oara in LiveScript.

Firmele care se ocupa cu crearea websiturilor, optimizare SEO si multe altele. Ei ofera de exemplu servicii de web design la preturi foarte avantajoase. Daca aveti o firma si vreti sa va faceti putina publicitate puteti opta la construirea unui site. Dupa constructia siteului va faceti firma mai cunoscuta prin reclama postand cateva bannere sau ad-uri cu siteul vostru pe alte web situri.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Hoteluri Sibiu – unde sa va cazati daca ajungeti in Sibiu?
Articolul următor
Baile Felix loc de relaxare
pni.ro
Meniu