Optimizare site pentru motoarele de cautare

In ultimul timp s-au plans multi detinatori de siteuri datorita scaderii traficului la siteul lor, schimbarile efectuate de Google in algoritmul de cautare si introducerea noului algoritm Panda a schimbat oarecum pozitia siteurilor in SERP, pozitia in rezultatele cautariilor.

Acest nou algorit numit Panda a fost in asa fel setat incat sa favorizeze siteurile cu continut unic si de foarte buna calitate, de aceea cei care fac optimizare web la siteurile create trebuie sa tina cont de acest lucru. Motivul pentru care Google a schimbat algoritmul este ca doreste ca utilizatorii sa primeasca informatii de calitate in urma cautarilor. Intr-adevar introducand algoritmul Panda, cautarile facute in Google a devenit mai eficienta si axat pe continutul websiteurilor.

Pentru a ramane in topul cautarilor multe siteuri au trebuit sa faca multe schimbari in special de continut si optimizare site. De aceea cand vorbim despre optimizare seo si optimizare website pentru google trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte reguli.

  • Continut de calitate cu gramatica si ortografie corecta
  • Continut nou sau fresh content primeste prioritate fata de continutul vechi
  • Optimizarea codurilor metatag, titlurilor si subtitlurilor H1, H2
  • Importanta mare a ratei de conversie
  • Importanta numarului de vizualizari a paginilor si timpul petrecut pe ele
In alte ordine de idei pe langa favorizarea continutului de calitate google penalizeaza unele excese cum ar fi.
  • este penalizat continutul dublicat sau copiat
  • siteuri cu publicitate in exces
  • linkuri nenaturale, promovare prea rapida (prea multe linkuri catre site intr-o perioada scurta)

Pornind de la acest informatii putem si singuri sa ne dam seama ca pentru a avea succes pe internet trebuie sa avem un site curat cu continut bogat si de calitate, reinprospatat fregvent, promovat corect si in timp, si sa avem putina publicitate adwords sau banner. In acest fel motoarele de cautare vor iubi siteul dvs. Optimizare siteului dvs puteti face singur sau puteti sa apelati la un specialis in optimizare seo, sunt sigur insa apeland la un profesionis veti avea mai mult de castigat.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Botez cu Zane si Ursitoare
Articolul următor
Preturi bune pentru polita CASCO
pni.ro
Meniu