Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ei bine, se pare ca in sfarsit iarna va pleca de pe meleagurile noastre si curand se va instala primavara. Cu aceasta ocazie, autoritatile din orasul Bacau s-au pus pe treaba si au inceput lucrarile pentru curatarea si pregatirea localitatii pentru intampinarea frumosului anotimp. In toate cartierele din Bacau se vopsesc pomii, se curate gradinele, se spala soselele si se aduna gunoaiele. O initiative a autoritatilor ce merita toate laudele noastre!

Multi dintre locuitorii orasului s-au alaturat initiativei autoritatilor pentru curatarea Bacaului si au inceput sa planteze pomisori sau flori in parcuri si in spatiile verzi din fata imobilelor in care locuiesc. Si proprietarii unitatilor turistice de cazare Bacau au pus umarul la treaba pentru a-si infumuseta zona din jurul proprietatilor.

In orasul Bacau se pare ca va avea loc cea de-a 3-a editie a Raliului Moldovei care se va desfasura abea in luna septembrie insa se preconizeaza ca la acest eveniment vor participa peste 12.000 de persoane dintre care aproximativ 5500 vor fi turisti. Proprietarii unitatilor de cazare si-au afisat deja ofertele promotionale pentru acea perioada chiar daca mai sunt cateva luni bune pana la desfasurarea evenimentului.

Ca si posibilitati de cazare in Bacau, puteti opta intre pensiuni sau vile private de diferite clasificari sau pentru unul dintre hotelurile din localitate. Majoritatea celor care vin in oras pentru relaxare sau petrecerea vacantelor tind sa aleaga cazare in pensiuni sau vile, acestia preferand sa se simta ca acasa si pentru ca, probabil tarifele sunt ceva mai scazute fata de cele de la hoteluri, in timp ce aceia care ajung in Bacau in interes de afaceri aleg in proportie de 95% cazarea la hotel.

Ne bucuram sa vedem astfel de initiative si speram ca rezultatul sa fie unul foarte placut iar orasul Bacau sa capete o noua “ fata” mult mai ingrijita . Ar trebuii ca toate orasele Romaniei sa i-a exemplu dupa autoritatile din Bacau si sa inceapa curatenia de primavara.

About The Author

Related Posts