Pachete turistice de Craciun si Revelion in Eforie Sud

In ciuda faptului ca sezonul estival a trecut de mult, chiar daca unora dintre voi o sa li se para ciudat, proprietarii de vile, pensiuni sau hoteluri din statiunea estivala Eforie Sud si-au scos la vanzare ofertele promotionale de Craciun si Revelion 2014. Ofertele sunt cu mult mai interesante pentru cei care au de gand sa faca tratamente ( statiunea fiind cunoscuta pentru tratamentele de recuperare balneo – fizioterapeutice aici aflandu-se Sanatoriul Balnear Vraja Marii : unul din cele mai moderne sanatorii de acest gen din Romania) deoarece unele pachete include pe langa servile de cazare si masa si anumite proceduri.

Statiunea Eforie Sud a evoluat an de an si autoritatile din localitate promit progrese din ce in ce mai mari cu fiecare an ce trece. Intotdeauna pe timpul verii statiunea a fost plina ochi de turisti, ce-i drept cei mai multi fiind trecuti de varsta a doua. Unitatile de cazare Eforie Sud practica tarife foarte bune, statiunea clasandu-se in topul celor mai ieftine locatii de vara. Si acum in perioada iernii, pe intreg litoralul exista oferte de cazare pentru Craciun sau Revelion insa , dupa cum ne asteptam in statiunea Eforie Sud tarifele sunt cu mult mai scazute fata de statiune estivala Mamaia de exemplu sau fata de Mangalia.

In cazul in care esti interest sa-ti petreci sarbatorile de iarna la mare, in special in statiunea Eforie Sud si astfel sa beneficiezi si de diferite tratamente , ar fii bine sa iti rezervi inca de acum locul de cazare dorit. Nu de alta dar se pare ca se dau “ca painea calda”. Multi turistii romani dar si cativa strainii par a fi interesati de pachetele promotionale pentru sarbatori oferite de proprietarii unitatilor de cazare din statiune. Preturile pentru un pachet cu tratamente incluse poate pornii de la 600 lei/pers si poate ajunge la peste 1200 lei in functie de referintele fiecaruia. Grabeste-te si rezerva-ti acum locul de cazare !

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cererea de case de vanzare in Bucuresti a crescut in 2013
Articolul următor
Cosmeticele, cadoul perfect pentru o femeie
pni.ro
Meniu