Pareri Pro si Contra – Detector de Radar Cobra

Daca va este dificil sa decideti ce marca de detector radar a-ti dori sa cumparati la fel ca multe alte persoane, cititi acest articol, deoarece va va oferi un aspect in profunzime, asupra unuia dintre brandurile de calitate superioara din cadrul industriei. Multi consumatori au auzit numele de brand Cobra si sunt multumiti de usurinta recunoasterii sale ca un brand cu o lunga istorie produs de o companie solida.

Cobra are o multime de detectoare de radar si construieste fiecare model pentru un anumit tip de client. Necesitatile clientilor variaza foarte mult in industria detectoarelor de  radar. Cobra ofera, detectoare de radar cu abilitati de detectie moderata pana la cele care sunt complet echipate.Vom studia cateva din modelele de detectoare de radar Cobra pentru a va ajuta in cazul in care vreti sa achizitionati un detector din acest brand.

In primul rand, cuvantul, veti obtine ceea ce platiti, defineste linia Cobra foarte bine. Dispozitivele vor avea costuri mai mici, in general, au mai putine capacitati de detectare si va va vor avertiza cu mai putin timp asupra detectarii.

Cobra ESD 7000: Acest dispozitiv este foarte ieftin si cu siguranta te va salva in anumite perioade, dar nu este cea mai buna alegere. Asa intitulata banda x functioneaza foarte bine,   dar nu va detecta, de obicei, radarul, pana in ultimele secunde. Pentru unii dintre dumneavoastra va functiona si acesta dar unii soferi isi vor dori ceva mai performant.

Detector de radar Cobra XRS-9745 ai XRS-9840 ofera soferului mai mult timp pentru a schimba viteza sau comportamentul sau in conducere, daca este necesar si va detecta un procent mai ridicat al radarelor politiei. Partea pozitiva a acestora este: un ton de alarma placut si capacitatea de a se opri dupa primele cateva sunete fara a-l opri manual. Partea negativa la aceste unitati: daca muzica va functioneaza tare in masina, alarmele nu pot fi suficient de puternice iar ecranele sunt oarecum mici.

Cobra ofera deasemenea si dispozitivele ca XRS-9955. Acest aparat vine cu un display color  de 1.5 inch pentru recunaosterea semnelor radar. La aceast dispozitiv veti vedea o imbunatatire destul de definitiva in capacitatea sa de a detecta radarele fata de unitatile discutate anterior. Cobra XRS 9955 are aceleasi capacitati si performante precum GX65 Beltronics Pro, a carui pret este de de doua ori mai ridicat. Un aspect negativ, a acestui detector de radar pare a avea o rata mai mare a erorii in ceea ce priveste esecul ecranului decat in mod obisnuit.

Cobra XRS-9960G si Cobra XRS-R9G sunt doua detectoare de radar de top, noi a liniei Cobra. Singura parte negativa la oricare dintre acestea este un nivel moderat de alarme false. Ambele unitati sunt foarte usor de configurat, usor de folosit, au tonuri placute audio, sunt foarte sensibile, au caracteristici ingrijite. Ambele unitati vin cu capacitati de detectare a luminii rosii; vor puncta chiar spre aparatul de fotografiat pentru a usura vizualizarea. GPS-ul are o baza de date a locatiilor cu restrictii de viteza. Ecranele sunt foarte usor de citit.Ambele sunt extrem de performante si capabile in a va satisface toate nevoile

Aceste lucruri ar trebui sa fie utile tutuor persoanelor, care cauta un produs care sa se potriveasca stilului sau de viata.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Lampa semnalizare cu stop
Articolul următor
Totul despre uleiurile esentiale
pni.ro
Meniu