Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cu toti stim, auzim, vedem sau simtim ca, criza economica afecteaza nu numai Romania ci intreaga lume. Atunci, probabil, multi ne punem intrebarea: cum sau de unde sa castigam un ban in plus, cinstit, legal, rapid si usor.

Probabil, cum am auzit si de criza economica, asa am auzit si de pariuri sportive, biletul zilei, scoruri live sau predictii sportive. Daca nu ai incercat inca sa pariezi la pariuri sportive, nu este tarziu sa incerci niciodata! In acest fel, poti sa castigi un ban in plus, exact cum am spus si mai sus, adica cinstit, legal, rapid si usor.

Pariaza zilnic pe biletul zilei la pariuri sportive sau pe meciuri de fotbal, tenis, handbal, sau orice sport vrei, insa atunci cand esti hotarat sa pariezi, sfatul nostru este sa nu investiti foarte multu bani, deoarece jocul la pariuri sportive fiind un joc de noroc, sansele de a castiga sunt egale sau mai mici cu sansele de a pierde.

Totusi, pe internet sunt zeci sau poate sute de site-uri care te pot ajuta sa alegi cele mai bune meciuri din ziua respectiva, iti indica care sunt cotele la respecivele meciuri si bine inteles care este sansa unui meci de a fi sigur sau nu. Nu uita, de obicei, multe site-uri de predictii sportive ofera informatii cu, caracter pur orientativ, deci, nu trebuie sa luati in considerare ca sansa de 100% informatiile respective.

Acele site-uri iti pun la dispozitie de obicei si biletul zilei la pariuri sportive, care poate sa contina meciuri din fotbal, tenis, handbal, etc…, iti pun la dispozitie cota pentru fiecare meci in parte, sansa de castig cat si probabil, care ar fi un eventual castig pe biletul respectiv.

Asadar, sfatul nostru este sa fiti foarte atent atunci cand pariati la pariuri sportive, nu investiti sume mari de bani deoarece orice meci poate avea 3 posibilitati de a se finaliza, adica castiga echipa gazda, castiga echipa oaspete sau se termina egal, iar daca dvs. ati pariat o varianta din cele 3 si meciul s-a terminat altfel, banii dvs. investiti sunt pierduti 100%.

Totusi, daca va considerati norocos, si doriti sa investiti suma mari la pariuri sportive, nu uitati ca statul romana, percepe impozit pe orice venit din pariuri sportive care este mai mare de 600 lei. Sfatul nostru este: pariati pe mai multe bilete, iar castigul de pe fiecare sa nu depaseasca suma de 600 lei.

About The Author

Related Posts