Pasii de succes de succes pentru infiintari firme

Antreprenoriatul poate fi o misiune destul de dificila, mai ales daca nu ai experienta, insa intotdeauna se spune ca inceputul este cel mai greu, lucrurile se simplifica mult imediat ce incepi sa ai mai multa incredere. Pasii spre succes incep din momentul in care firma ta incepe sa prinda contur, iar primul pas este infiintarea ei.

Pasii ce trebuie sa parcurgi pentru infiintare firma

  1. Verificarea la Registrul Comertului daca numele firmei este disponibil. Apoi ceea ce ai de facut este sa rezervi numele astfel incat sa nu existe riscul ca numele sa fie preluat de o alta firma pana in momentul in care firma va fi inregistrata.
  2. Rezervarea sediului social pentru inregistrarea actelor de proprietate. Aceasta etapa este facuta la ANAF, care elibereaza o adeverinta din care sa rezulte dreptul pentru utilizarea acelui sediu social.
  3. Obtinerea de semnaturi de la asociatia de proprietari dar si de la vecini pentru sediul social, asta daca sediul social se afla intr-un apartament dintr-un bloc de locuinte.
  4. Trecerea in Actul Constitutiv datele necesare pentru infiintarea firmei.
  5. Depunerea documentelor pentru dovada platilor mentionate in Actul Constitutiv
  6. Depunerea declaratiilor pe proprie raspundere ale asociatilor conform carora se afla in deplina legalitate pentru infiintarea firmei
  7. Obtienerea specimenului de semnatura la notar, alaturi de toti asociatii.

Iata ca fie ca e vorba de una sau de mai multe infiintari firme, procesul nu este chiar atat de greu pe cat ar putea parea. Important este sa ai curajul de a face acest pas si sa ai aproape oameni de incredere care sa te ajute ca toate aceste demersuri sa se realizeze intr-un timp cat mai scurt.

 

autoechipat.ro
Articolul precedent
Noua Dacia Logan MCV a fost lansat la expozitia din Geneva
Articolul următor
Cum sa cumperi o masina noua sau la mana a doua
pni.ro
Meniu