Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Mult indragita actrita a inregistrat recent un duet cu muzicianul Miguel Bose. Dupa ce si-a aratat calitatile muzicale si in musical-ul Nine, un remake hollywoodian dupa celebrul film al lui Fellini 8 si jumatate, actrita s-a hotarat sa debuteze in muzica. Cruz este cea care si joaca in videoclipul muzical al piesei, care se numeste Decirnos Adios. Piesa a fost scrisa de fratele actritei, Eduardo Cruz si se afla pe albumul lui Bose, Papitwo, album care a castigat recent premiul Grammy.

Fiind mult timp una dintre muzele lui Almodovar, Penelope Cruz a nuantat sublim universul filmic al regizorului spaniol, contrastand de multe ori imaginea pestrita a travestitilor imbracati in rochii stralucitoare si haine si jachete atipice care oglindeau o realitate usor grotesca. Povestile din filmele lui Almodovar au fost mereu surprinzatoare, iar Volver este unul dintre filmele care au consacrat-o pe Cruz. Calitatile ei vocale s-au remarcat si in acest film. Avand uneori o estetica a uratului, nu toti actorii din filmele lui Almodovar se incadreaza in prototipurile cautate de Hollywood. Chiar si Penelope Cruz, in anumite filme, nu poate fi numita chiar etalon al
frumusetii, dar cu siguranta poarta o peceta interesanta care te intriga nespus de mult.
Fara indoiala, ea este o actrita cu o personalitate debordanta.

In Vicky Cristina Barcelona, realizat de Woody Allen, ea interpreteaza o artista vulcanica, usor instabila, dar acest rol ii evidentiaza perfect puterea ei ca actrita. Muzica ei este la fel de pasionala. Puterea sa si placerea cu care face lucrurile, dragostea ei pentru arta si frumos, toate acestea se regasesc in vocea ei. La 38 de ani, Penelope este o femeie de succes cu un farmec aparte, in mod special pentru lumea hollywoodiana. Pasiunea sa poate fi uneori ravasitoare, dar cu siguranta acaparanta. Frumusetea ei tipic latina este perceputa uneori diferit. Dar nu frumusetea, ci focul ei launtric este cel care reuseste mereu sa treaca dincolo de ecran si sa ajunga sa fascineze.

About The Author

Related Posts