Pergole, copertine retractabile cu functionalitati noi

Pergole, sistemul modern de copertine retractabile

Sistemul de pergole executat de Expert Design Group reprezinta sistemul nou, modern al copertinelor retractabile. La Expert Design Group termenul „pergola” nu reprezinta un sistem traditional si defineste un sistem cu utilizari multiple. Sistemul de pergole se gaseste in varianta de actionare manuala dar si electrica. Sistemul de pergole imbina sistemul de copertine fixe cu sistemul copertinelor retractabile.
Veti utiliza sistemul de pergole atunci cand aveti nevoie sa umbriti un spatiu exterior, sa delimitati terasa de restul gradinii, sa decorati gradina exterioara, sa aveti in gradina un colt de relaxare sau de ce nu …… sa va protejati masina de aversele de vara.
Delimitam astfel principalele categorii de pergole: pergole de terasa, pergole de gradina etc. Sistemul de pergole este confectionat din aluminiu . Sistemul de pergole are caracteristici tehnice si de design deosebite. Materialele din care sunt fabricate sistemele de pergole sunt inalt calitative, conferindu-le durabilitate in timp si un plus de eleganta. Sistemul de pergole din aluminiu constituie un produs de lux, fabricandu-se pe comanda si personalizandu-se in functie de necesitatile dumneavoastra.

In mod uzual, se confectioneaza impreuna cu un sistem de actionare a materialului textil cu care sunt acoperite, sistem de actionare automatizat cu motor si accesorii. Pergolele din aluminiu se pot comercializa simple sau impreuna cu pereti transparenti ce permit inchiderea completa a produsului si utilizarea pentru perioade cu timp rece sau ploios.

Mai multe detali despre Pergole gasiti pe www.ExpertDesignGroup.ro V-ar putea interesa si Marchize

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum alegi o casa de marcat
Articolul următor
Securizarea usilor si ferestrelor prin grilaje mobile, de tip rulou
pni.ro
Meniu