Haine si costume elegante pentru petrecerea de Craciun


Mult ravnitul anotimp incarcat de sarbatori si veselie a sosit. Anul acesta petrecerile parca sunt mai multe si mai bogate ca in anii trecuti. Chiar daca vremea intepatoare de afara nu ne lasa sa ne desfasuram asa cum ne-am dori, facem tot posibilul pentru a arata fabulos la petrecerile din aceasta luna. Fabuloasa rochie neagra este nelipsita din alegerile noastre, dar si superbele costume elegante se potrivesc de minune cu atmosfera acestui Craciun.

Albul pare o culoare potrivita care te va propulsa instant in rolul de regina a zapezilor, incoronata de insasi ea, iarna. Culorile vii sunt si ele foarte potrivite, condimentand aerul usor inghetat si frigul care te invaluie. Haine care pun in evidenta talia si siluetele in forma de clepsidra sunt foarte apetisante in acest sezon. O combinatie rebela intre piele si pantaloni mulati deschisi la culoare te va aseza in centrul atentiei. Iarna aceasta iti permite orice, spiritul ludic al Craciunului ofera foarte multe posibilitati.

Tot ceea ce iti ramane de facut este sa te bucuri de el si sa accepti toate invitatiile din acest an. Sa surprindem momentul cu bucurie si sa ne simtim bine! Meriti! A fost un an frumos si productiv iar acum este timpul sa ciocnim un pahar de sampanie si sa ne relaxam!

 

autoechipat.ro
Articolul precedent
Bulgaria, intre traditie si spiritualitate
Articolul următor
Mai feminine cu o lenjerie de lux provocatoare si seducatoare
pni.ro
Meniu