Piata de jocuri video intr-o continua dezvoltare

Chiar daca jocurile video au aparut in urma cu cativa zeci de ani, piata de jocuri video nu a inceput sa capete amploare decat in urma cu cativa ani, cand numeroase firme au inceput sa lanseze jocuri interactive si cat mai apropiate de realitate.

Grafica jocurilor video s-a imbunatatit din ce in ce mai mult de-a lungul timpului, jocurile video din ziua de astazi parand din ce in ce mai reale. Miscarile caracterelor copieaza aproape perfect miscarile omului si deasemenea sunetele au fost create in asa fel incat sa imite sunetele reale.

Piata jocurilor video a crescut foarte mult in ultimii ani,astfel incat producatorii de telefoane mobile s-au vazut nevoiti sa introduca cat mai multe jocuri si de calitate foarte buna pe dispozitivele mobile.Jocurile video sunt o caracteristica importanta pentru cei care vor sa isi achizitioneze un dispozitiv mobil.

Consolele pentru jocurile video sunt impartite in opt generatii. In prezent suntem in perioada celei de-a saptea si a opta generatii de console jocuri video, reprezentate de consolele jocuri video celor de la Sony, Microsoft si Nintendo, si anume : Microsoft XBox 360, Sony PlayStation 3 si Nintendo Wii. Desi exista multe alte companii care produc console pentru jocurile video, cele trei domina piata in acest moment.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Datorita echipei noastre veti avea cele mai reusite filmari nunta
Articolul următor
O multime de jocuri cu carti de joc, realizate special pentru tine
pni.ro
Meniu