Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Anul 2012 este unul foarte bun pentru redresarea imobiliara de care Romania are nevoie. Preturile au scazut destul de mult si asa au aparut cumparatorii dornici de as cumpara un apartament sau alt tip de locuinta. De obicei anunturile imobiliare se fac prin agentie cu un consultant care va percepe o taxa pentru cautarea unui posibil client sau vanzator. Insa de ceva timp se fac anunturi imobiliare online si acest lucru a dus la o redresare destul de mica dar buna a sistemului imobiliar, fiind la indemana toate anunturile si preturile intr-un singur loc.

In capitala scaderea preturilor a fost mult mai accentuata fata de celelalte orase, preturile apartamentelor mai vechi scade de la 1100 euro mp la 900 euro mp. Pretul unui apartament cu 3 camera si o suprafata de 70 de mp in Drumul Taberei ajunge la 51.000 euro, pretul mp fiind de 980 de euro.

Cea mai lenta scadere de pret din Romania sa constatat la Constanta unde un apartament 2 camere cu 56 mp costa injur de 59.000 euro. Revenirea a fost facuta inca din 2011 insa anul acesta se preconizeaza scadetii foarte mari de preturi. Foarte multi investitori fug de piata imobiliara din Romania, din cauza crizei acestia nu mai investesc nici in construire nici in cumpararea imobilelor. Se preconizeaza o revenire in forta a pietei imobiliare pentru anul 2013 cand este foarte probabil sa iasa din criza Romania.

About The Author

Related Posts