Piese auto Infiniti originale si aftermarket

Lux, frumusete, putere si peformanta. Acestea sunt cuvintele care definesc marca Infiniti. Autoturismele Infiniti sunt construite pentru a transforma puterea bruta in performanta si rafinament. Designul exterior iese in evidenta prin liniile curbe care creaza contururi elegante si ofera o nota de senzualitate autoturismului. Designul infiniti incanta privirea prin formele rotunde care fascineaza pur si simplu.

Caii putere produsi de motoarele Infiniti ofera agilitate masinii dar si un cuplu ametitor. Este o masina robusta, cu performante uluitoare.

Infiniti este de fapt, segmentul de lux de la Nissan. Proiectul a luat nastere in 1989 iar in 1990 au aparut primele modele Infiniti Q45 si modelul Infiniti G50.

Desi a luat nastere in SUA, ca parte a companiei Nissan, Infiniti s-a extins rapid pe pietele din intreaga lume, in China, Rusia si Elvetia si este pregatita sa cucereasca piata europeana. Linia europeana a Infiniti cuprinde un Infiniti sedan si un Infiniti coupé, ambele din segmentul mediu, botezate Infiniti G37, un SUV, Infiniti FX, cu doua versiuni de motorizare, 37 si 50, si un crossover, Infiniti EX37. Cel care atrage atentia este Infiniti FX. El asigura nu doar performantele cautate de unii cumparatori, dar mai ales imaginea, statutul indispensabil unui posesor de masina de lux. Designul este original, iar senzatia pe care o resimti in interior nu lasa loc de indoieli in materie de calitate si confort. Versiunea  FX50S este echipata cu un motor V8 de 5 litri care produc 390 de cai puter si un cuplu de 500 Nm. Versiunea mai cuminte, Infiniti FX37, desi se bazeaza pe un motor puternic, 3.7 litri, 320 CP.

Cand o astfel de masina are probleme, iti doresti cele mai bune piese. Calitatea acestora este deosebit de importanta atunci cand vine vorba de performantele masinii tale sau chiar de siguranta ta. Astfel noi punem la dispozitie tuturor posesorilor de autoturisme din gama Infiniti o gama larga de piese auto, accesorii si produse de intretinere, de o calitate superioara. In acest magazin online gasiti piese auto originale si piese auto noi conform cu cerintele si standardele internationale de calitate si garantie.

Magazinul online piese auto contine ulei motor , antigel , lichid de frana , becuri, acumulatori , produse intretinere auto, cosmetice auto cat si piese auto Infiniti originale.

Livram produsele in cel mai scurt timp si oferim garantie pentru acestea.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum alegi un scaun auto pentru copilul tau
Articolul următor
Jachete, pentru stiluri diferite
pni.ro
Meniu