Premiile Golden Globe 2013

 Fiecare decernare de premii Golden Globe, are farmecul ei inefabil. Emotiile se impletesc cu intreaga parada de nuante, rochii, haine si costume elegante, creand o atmosfera tensionanta, presarata cu lux si rafinament si cu scantei de sincera fericire, iar toate acestea se inalta undeva la o perfectiune aproape utopica. Publicul nu stie, de cele mai multe ori, ce se intampla in culise, de la toata agitatia organizatorilor la micile incidente si mai presus de toate, la tumultul sau linistea din sufletul participantilor. Anul acesta, premiile Golden Globe s-au desfasurat ca in fiecare an cu mult fast si nebunie frumoasa, aducand zambete si lacrimi de fericire pe chipurile castigatorilor.

Adele si Jennifer Lawrence au triumfat anul acesta, castigand cele mai multe premii. Lawrence a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-o comedie sau musical, pentru rolul ei din Silver Linings Playbook, iar cantareata britanica a castigat premiul pentru cea mai buna coloana sonora pentru melodia ei din Skyfall, nominalizata fiind pentru aceasta categorie si la Premiile Oscar din acest an, care se vor desfasura luna urmatoare.

Ceea ce o face si mai incantatoare pe Adele este felul ei de a privi lumea. Celebritatea nu i-a luat mintile, ea fiind o persoana cu picioarele pe pamant. Discursul ei de la premiile Golden Globe a fost atat de simplu si uman. Ea a spus ca nu se astepta la asa ceva, seara respectiva fiind o seara ca oricare alta cu prietena ei. Fiind proaspete mamici, au hotarat sa iasa sa se distreze. Cantareata a mai spus ca se simte onorata sa faca parte din acea lume pentru o noapte. Si i–a multumit lui Daniel Craig pentru ca a fost un James Bond atat de minunat, fiului sau si iubitului ei, care a si convins-o sa accepte propunerea pentru a face muzica din cel mai recent film James Bond.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Lampi, faruri si proiectoare auto
Articolul următor
Rolul si atributiile unui diriginte de santier
pni.ro
Meniu