Preturi bune pentru polita CASCO

Este adevarat faptul ca o asigurare Casco este una dintre politele care nu sunt obligatoriu de incheiat de fiecare posesor al unui autoturism, dar avantajele si beneficiile pe care acest tip de polita ti-l ofera sunt unele cu mult mai mari si avantajoase decat in cazul unei polite de asigurare RCA.

Din acest motiv este bine sa ai incheiate in acelasi timp atat o asigurare RCA ieftina si obligatorie pentru orice autoturism si in acelasi timp si de una dintre cele mai bune polite de asigurare Casco care sa fie in avantajul tau si sa iti confere un nivel cat mai mare de protectie in cazul in care un accident va avea loc.  Este foarte simplu sa gasesti un Casco mai ieftin pentru ca iti confera cat mai multe avantaje si in acelasi timp pentru un pret mai mic vei avea posibilitatea sa acoperi cu valoarea acestei asigurari cele mai frecvente riscuri ce pot aparea.

Principalele aspecte pe care asiguratorii vor trebui sa le stie despre asigurarea Casco sunt ca tipul de riscuri pe care acestea le vor acoperi sunt unele diverse si cu mult mai mari decat in cazul unei polite RCA.

Astfel, riscurile asigurate in cazul unei polite sunt:

  • Avarie partiala;
  • Avaria totala a masinii;
  • Furt partial din autoturism sau diverse piese ale acestuia – cum este cazul rotii de rezerva;
  • Furt total – cazul in care are loc disparitia totala a autoturismului;

In fiecare dintre aceste cazuri, fiecare dintre companiile de asigurari se obliga sa plateasca persoanei asigurate valoarea daunei, indiferent de cat de mare ar fi aceasta.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Optimizare site pentru motoarele de cautare
Articolul următor
Cum sa va vindeti masina intr-un timp scurt?
pni.ro
Meniu