Produs ieftin nu inseamna calitate indoielnica

De cele mai multe ori, opinia generala spune ca atunci cand achizitionezi un produs ieftin, cel mai probabil va fi si unul de o calitate proasta. Iar Kondominium considera ca aceasta este valabil in prea multe domenii, din pacate. Si iata cum incep reparatiile, imbunatatirile si chiar cautarea unui nou produs care sa il inlocuiasca. Toate acestea pe banii, timpul si nervii dvs. Exista si o vorba: Sunt prea sarac sa imi cumpar un lucru ieftin! Iar aici, desigur, este vorba de faptul ca lucrurile ieftine nu sunt facute bine, si ca nu va veti bucura de ele pentru o perioada de timp prea lunga. Apoi va trebui sa va cumparati din nou acelasi lucru. Si tot asa. Iar in final, cand veti trage linia, veti observa ca, de fapt,  cheltuiala finala a fost mai mare decat ar fi fost investitia intr-un lucru mai scump, dar mai performant si mai durabil.

In Romania, trendul este sa cumparam lucruri ieftine si bune. Dar acestea sunt atat de greu de gasit incat de cele mai multe ori cumparam doar lucruri ieftine. Care de fapt ne costa mai mult decat cele scumpe. Dar, asa stau lucrurile. Facem economie. Suntem inca in plina criza economica.

Si in acest context in care parerea generala este ca lucrurile ieftine sunt de calitate indoielnica, in care multe firme au promis ca ofera atat de multe in schimbul unei sume mici, dar nu s-au tinut de cuvant, Kondominium vine si spune ca lucrurile ieftine pot fi si bune, profesional realizate si cu efecte benefice pentru dvs. Si in plus, ca veti face o economie reala de bani si timp.

Cum de este asa ceva posibil? Raspunsul este pe atat de simplu, pe atat de complex. In primul rand, punem nevoile si confortul clientului pe primul plan si le indeplinim fara a renunta la calitate si la profesionalism. Apoi standardul serviciilor oferite este mentinut la un nivel ridicat prin angajarea doar a unor profesionisti, a unor persoane cu studii superioare, specializate pe diverse domenii de interes in administrarea de blocuri de locuinte, cu experienta si avand studii de baza juridice si economice.

Pachetele oferite de Kondominium sunt exact ceea ce are nevoie clientul. Nimic in plus fata de ceii este necesar. De obicei, ofertele personalizate sunt mai scumpe pentru ca va ofera ceva perfect nu? Ofertele au fost realizate in asa fel incat fiecare client, adica fiecare asociatie sa isi poate alege pachetul care se potriveste mai bine nevoilor sale. Pe langa cele 2 pachete de baza, au fost puse la dispozitie un numar de alte servicii suplimentare care pot intregi pachetele si le pot face perfect adaptate necesitatilor dvs.

Pe langa cele mai mici preturi de pe piata, Kondominium ofera si posibilitatea de a va negocia pretul in functie de numarul serviciilor alese, de numarul de servicii optionale alese, de numarul de apara, de numarul de apartamente si altele. Pentru ca dvs. sa fiti cu adevarat linistit si sa nu aveti grija adminsitrarii blocului dvs., va sunt puse la dispozitie interventii de urgenta, cu garantia lucrarilor si, in plus, a fost contractata o asigurare in valoare de 30.000 Euro.  Astfel, calitatea parteneriatului dintre Kondominium si client este de invidiat, iar relatia dintre cei doi este una de incredere si de respect. Mai mult aici.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Sfaturi pentru vacanta dumneavoastra
Articolul următor
Instalator Bucuresti se ocupa de cablarea audio a locuintei
pni.ro
Meniu