Proiectorul de ceata un accesoriu auto pentru siguranta si aspect

Sunt doua aspecte importante la care se gandeste fiecare conducator auto cand face modificari la autoturismul personal. Primul aspect este sa imbunatateasca siguranta conducerii si al doilea este schimbarea aspectului, ca masina sa arate cat mai bine.

Sunt multe accesorii auto care pot ajuta la siguranta circulatiei, iar altele care pot ajuta la schimbarea aspectul vehiculului intr-unul mai placut sau mai sofisticat. Proiectorul de ceata se incadreaza in ambele cazuri, este un accesoriu indispensabil in cazul fenomenelor meteorologice de ceata densa si confera si un aspect placut vehicolelor pe care este montat.

In special toamna si primavara timpurie in munti putem intalni des fenomenul de ceata densa, fenomen meteorologic care reduce substantial vizibilitatea pe carosabil. Proiectoarele de ceata sunt concepute pentru a rula in astfel de conditii meteorologice grele, ele au puterea sa patrunda prin ceata si sa ofere o vizibilitate mai buna pe o portiune redusa de drum.

Proiectoarele de ceata nu sunt obligatorii, de aceea nu toate vehiculele sunt echipate din fabrica, totusi in majoritatea cazurilor daca masina este proiectata sa aiba proiector de ceata, li se lasa locul in bara de protectie pentru montarea ulterioara. Proiectoarele de ceata pot fi cumparate din orice magazin de piese si accesorii auto si autocamioane, ele in majoritatea cazurilor sunt facute standardizat in asa fel incat pot fi montate pe mai multe tipuri de masini.

Daca observati ca in bara de protectie a masinii dvs nu exista loc pentru proiectoare de ceata, puteti cauta la magazinele de accesorii auto o bara de protectie care are astfel de pozitii sau puteti monta proiectoare de ceata externe pe bara de protectie.

Proiectoarele de ceata care se monteaza pe bara de protectie nu sunt cu mult diferite de cele din bara de protectie, totusi ele ofera un aspect mai off road sau sport, astfel prin montarea de proiectoare de ceata pe bara de protectie a vehiculului, aspectul se schimba foarte mult. Puteti alege proiectoare de ceata rotunde sau patratoase dupa gust, dar in mod sigur prin alegerea formei proiectoarelor va veti putea juca si cu aspectul autoturismului dvs.

La montarea proiectoarelor de ceata trebuie sa fim foarte atenti, ele trebuie sa fie orientate spre carosabil pentru a nu-i deranja pe ceilalti participanti la trafic si pentru a oferi maxima eficienta in iluminarea drumului. Daca nu va descurcati, puteti merge la orice atelier de reparatii auto pentru montare si reglare de proiector ceata, astfel veti fi sigur ca montarea va fi executata corect.

Daca va hotarati sa cumparati proiectoare de ceata pentru siguranta si pentru a schimba aspectul autoturismului dvs. puteti incepe prin vizitarea siteului firmei Strenger Er-Pol srl. importator si distribuitor de aceesorii auto si autocamioane.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Ce este server cluster si cu ce imbunatateste industria web hosting
Articolul următor
Cum sa ai S.R.L. infiintat in 3 pasi simpli
pni.ro
Meniu