Proiectul Televiziunea Libera

Libertatea este un cuvant magic pe care foarte multa lume il foloseste fara sa-i simta intr-adevar adevarata valoare. Democratia este garantia libertatii omului atat fizic cat si spiritual. Este sansa fiecaruia sa traiasca cu acest drept dat de constitutie.
Totusi experienta spune ca aceasta libertate poate fi inteleasa in foarte multe feluri, dupa revolutie au aparut multe televiziuni care sustineau ca sunt libere dar nu sunt altceva decat sisteme de manipulare pentru mase.
Dar cum sa putem afla daca o televiziune este intr-adevar libera sau este doar o unealta de manipulare in masa? Trebuie sa privim cum prezinta un eveniment, daca prezinta toata informatia despre acel eveniment, daca stirile prezentate se bazeaza pe dovezi si argumente si nu sunt doar pareri personale etc.

Daca esti suficient de destept si reusesti sa citesti printre randuri si iti dai seama de metodele de manipulare utilizate la principalele canale de stiri, o sa incepi sa-ti pui intrebarea oare asta inseamna libertatea cuvantului? Libertatea cuvantului este o forta foarte mare, dar ca orice lucru bun poate fi utilizat si impotriva firii, sa serveasca unui alt scop decat adevarul.

Radu Moraru probabil a avut aceleasi idei cand a pornit un nou proiect Televiziunea Libera Nasul.tv care are ca tinta sa “umplem acest gol imens de pe piata comunicarii si informarii corecte” spune in articolul Pariul cu Televiziunea.
Aceasta idee vine ca o manusa pe mana noastra, serveste nevoii noastre de a primi informatii corecte fara deformari. Trebuie insa o sustinere din partea tuturor in primul rand din punct de vedere moral, si pentru cei care doresc exista si posibilitatea sa sustina financiar acest proiect devenind actionari la prima Televiziune Libera din Romania

Daca si tu ai un suflet liber care doreste mai multe informatii despre acest proiect nou pornit de Radu Moraru si echipa Nasul tv, te asteptam si pe tine pe Nasul.tv – Mereu Liber

autoechipat.ro
Articolul precedent
Despre extensiile de par
Articolul următor
Promovare gratuita in director de articole
pni.ro
Meniu