Promovare cu linkuri prin schimb de articole

Pe langa optimizarea paginilor unui site pe cuvinte cheie pentru a face si o promovarea eficienta, trebuie sa aducem linkuri de autoritate catre siteul promovat. Acest lucru nu este foarte greu, exista foarte multe metode prin care se pot face rost de linkuri, cum ar fi inscrierea siteului promovat in directoare web, promovarea cu linkuri pe cuvinte chei din articole de calitate trimise in directoare de articole, comentarii pe bloguri dofollow si multe alte metode.

Sunt insa un numar limitat de directoare web si de multe ori aceste directoare accepta siteurile doar cu backlink obligatorie sau pun atributul noffolow pe linkurile de la siteuri fara link reciproc, astfel valoarea acelui link nofollow devine egal cu zero.

Pana acuma multa lume a rezolvat problema linkurilor prin cumpararea lor de pe siteuri sau bloguri cu autoritate mare si cu multe pagini, astfel prin cumpararea unui singur link in sidebarul unui blog cu mii de pagini au facut rost de o suma considerabila de linkuri si asta de multe ori ia ajutat sa ajunga in prima pagina in google fara multa probleme la cuvantul cheie ales. Dupa ultimele schimbari la google, linkurile din sidebar nu mai au aceeasi valoare, iar daca sunt foarte multe pot duce chiar la penalizare. Valoarea linkurilor este mai mare daca sunt in interiorul unui articol, sunt diversificate si vin de pe mai multe IP-uri si domenii, totodata si ancora difera de la caz la caz si asa mai departe.

De pe directoare de articole puteti avea destul de multe linkuri, numarul lor este egal cu numarul articolelor scrise si trimise, insa nu se rezolva problema de IP uri si domenii diferite. Cum am spus si mai sus, motorul de cautare aprecieaza diversificarea linkurilor, si daca asta ii place trebuie sa ne conformam.

Numarul directoarelor de articole la fel este limitat din care unele sunt promovate foarte putin, asa ca majoritatea celor care se ocupa de promovarea siteurilor se rezuma la maxim zece directoare de articole in care isi pun articolele si linkurile.

La aceasta problema rezolvarea ar putea fi un schimb de articole intre siteuri sau bloguri, astfel rezolvand problema diversificarii linkurilor de continut, trebuie doar gasite blogurile care accepta astfel de oferte.

Proiectul de promovare cu linkuri prin schimb de articole

M-am gandit deci sa pornesc un mic proiect, sa fac o lista cu blogurile care doresc sa faca parte din aceasta retea de promovare, oferind astfel o resursa importanta webmasterilor din Romania.

Pot fi doua variante de colaborare :

  • prima varianta ar fi bloguri care accepta articole originale cu backlink pentru a primi continut de calitate,
  • a doua varianta ar fi un schimb de articole cu linkuri intre doua bloguri sau siteul promovat si un blog.

Daca cineva are un blog minim pr2 – pr3, si doreste sa ia parte la acest proiect sa lase un comentariu cu linkul blogului pe aceasta pagina, de unde voi scoate datele  si voi alcatui ulterior lista blogurilor care accepta acest tip de schimb de articole.

Bineintele ca aceste articole trebuie sa fie originale si scrise fara greseli de ortografie pentru a nu strica calitatea blogurilor. Clientul primeste linkuri de calitate, blogerul primeste continut de calitate pentru aceste linkuri si astfel toata lumea este multumit.

Asteptam comentariile voastre cu linkurile catre blogul unde acceptati articole cu backlink.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Vrei sa slabesti rapid pentru un eveniment special?
Articolul următor
Distractie pentru fete in jocurile cu bebelusi
pni.ro
Meniu