Promovare gratuita in director de articole

Toata lumea stie ca in promovarea unui site primul pas este inscrierea in cat mai multe directoare web. Aceasta metoda de promovare este una generala, iar castigul proprietarului de site pentru munca depusa este un link de la fiecare director catre pagina personala. Datorita faptului ca sunt foarte multe directoare web pe internet aceasta metoda ne da posibilitatea sa facem rost de foarte multe linkuri catre siteul nostru de pe domenii si IP-uri diferite.

Cum am zis acest tip de promovare in director web este una generala, cei care se opresc aici nu vor intelege de ce unii au pozitii mult mai bune in motoarele de cautare. Problema poate fi insa rezolvata foarte usor prin promovare pe cuvinte cheie in director de articole sau bloguri in nisa.

Ce este insa un director de articole? Este un site, o platform gratuita pentru articole de specialitate originale cu diferite categorii unde proprietarii de siteuri pot sugera articole despre diverse subiecte, folosind in articol cuvinte cheie cu link si ancora directionat catre siteul lor personal. Aceasta metoda de promovare directionata folosind cuvinte cheie este foarte eficienta pentru pozitionarea in motoarele de cautare gen google, bing sau yahoo.
Crearea de articole originale este o metoda mai grea, munca autorilor pentru aceasta munca este rasplatita cu acel link cu ancora. Calitatea siteurilor de articole este mai mare decat a unui simplu director web, datorita faptului ca in general descrierea siteurilor din director se repeta in mai multe directoare creand astfel continut dublu, ceea ce nu este foarte agreat de motoarele de cautare.

Tocmai din acest motiv in directoarele de articole nu sunt acceptate toate articolele, doar cele originale si de calitate. Din acest motiv si linkurile catre siteurile autorilor sunt mai eficiente. Putem spune ca pe langa promovarea generala in directoare web este important sa ne facem timp si pentru promovare in director de articole sau bloguri cu cuvinte cheie bine alese.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Proiectul Televiziunea Libera
Articolul următor
Reducerea consumului de energie din iluminatului artificial
pni.ro
Meniu