Publicitate online gratuita

Multi dintre voi aveti diferite afaceri, fie aveti un site pe care vindeti ceva, fie sunteti afaceristi de ocazie. Oricare ar fi varianta, pentru a vinde aveti nevoie mai mult ca sigur de publicitate pentru ca lumea sa stie de existenta ofertei sau produsului pe care il vindeti.

In offline majoritatea posibilitatilor de a va face publicitate nu sunt gratuite si pe criza asta, ma indoiesc de faptul ca prea multi sunt dispusi sa plateasca reclama prin ziare/reviste, bannere, listare de flayer-e etc.

Daca trecem la magazinele online sau la vanzatorii de ocazie, cu atat mai putin. Pentru aceasta exista site-urile de publicitate online gratuita. Site-urile de acest gen sunt create special pentru toti cei care vor sa dea un anunt deci sa-si faca publicitate.

Astfel, astazi indiferent de ce promovezi o poti face in mod gratuit folosind site-urile de anunturi. Totusi, nu toate dintre ele sunt recomandate deoarece nu toate se bucura de autoritatea necesara pentru ca anuntul vostru sa ajunga in fata a cator mai multi potentiali cumparatori.

Din acest motiv, pentru inceput va recomand site-ul din link-ul de mai sus, site de anunturi gratuite cu o autoritate mare in google, cunoscut de o multime de oameni care dau anunturi sau care cauta ceva anume.

Tot ce trebuie sa faceti pe acest site este sa va inregistrati cu un nume real si apoi sa incepeti sa adaugati anunturi. Nu exista un numar limita de anunturi gratuite pe care le puteti adauga ci doar conditia ca toate datele completate sa fie completate cu atentie. Aici intra detaliile despre produsul vostru cat si datele de contact, date fara de care nu veti putea fi contactat de potentialii vostri cumparatori.

Daca vreti ca oferta voastra sa fie afisata in topul tuturor anunturilor de pe site, puteti face asta platind un cont premium pentru o luna sau mai mult, cu o suma mai mult decat modica insa.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Jocuri online cu motociclete
Articolul următor
Jocuri cu Mario
pni.ro
Meniu