Regimul hotelier in Romania

Inchirierea apartementelor/garsonierelor in regim hotelier a devenit un business profitabil in Romania mai ales in perioadele dedicate vacantelor.  Inchirierea in regim hotetelier este o afacere tot mai des practicata la noi in tara atat in statiuni cat si in marele orase. Acest tip de afacere fuctioneaza cel mai bine in capitala datorita fluxului mare de oameni care au nevoie de cazare pentru perioade scurte.

Pretul pentru o noapte de cazare incep de la 10 euro si preturile cresc in fuctie de pretentiile clientului. Pretul unui apartament de lux cu 2 camere in regim hotelier incepe de la 45 euro. Inchirierea in regim hotelier este foarte convenabil  pentru proprietari dar si pentru clientii, raportul dintre calitate si pret fiind mult mai bun decat cel de la hotel. Garsonierele in regim hotelier din Bucuresti sunt la mare cautare de cei care vin aici doar pentru cateva zile, in plus ofertele care le pun la dispozitie posesorii de apartamente/garsoniere sunt mult mai bune decat cele ale hotelurilor.

Proprietarii de locuinte din regiunile turistice profita cel mai bine mai mult de acest tip de cazare. Detinatorii de locuite pun la dispozitia turistilor o gama larga de posibilitati de cazare, de la apartamente in centrul statiuni pana la cabane retrase in inima naturii. Costul unei nopti in plin sezon variaza de la 10 euro pana la 50 euro pe noapte in fuctie de statiune.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Statiunea Vranceana Lepsa
Articolul următor
Transportul marfurilor cu autocamioane
pni.ro
Meniu