Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

In viata de zi cu zi noi toti ne-am obisnuit sa folosim mai multe servicii. Despre fiecare companie formam propia parere. Dar sa nu uitam ca in unele zone de servicii, in companiile care le ofera, calitatile sunt mult mai importante decat clientul.

De exemplu, multe banci pot refuza sa acorde un impumut sau alte servicii clientului, in cazul in care, in trecut, clientul a incalcat unele intelegeri (contractul). Ca si in cazul creditelor de la banci, companie de inchirieri auto pentru o suma relativ mica ofera clientului o masina scumpa. Astfel, pentru o companie, care ofera servicii de inhirieri auto in Suceava, este la fel de important daca clientul respecta termenii contractului, cat este de punctual si atent cand manevreaza autoturismul inchiriat.

Tot ce companiile de inchirieri auto asteapta de la clientii sai este:

  • La timp, fara intarziere, autoturismul sa fie returnat la sfarsitul perioadei de inchiriere
  • Pe deplin si la timp serviciul de inchirere auto sa fie achitat – nu doar la primirea autoturismului, dar si in cazul prelungirei contractului de inchiriere, in cazul in care clientul are nevoie
  • Autoturismul sa fie condus cu atentie, evitarea accidentelor
  • La returnare, autoturismul sa fie spalat intr-o spalatorie auto si rezervorul sa fie plin cu combustibil

Ignorarea acestor cerinte poate duce la faptul ca pe viitor s-ar putea sa fii refuzat intr-o anumita companie. In acest caz, clientul ar putea avea dificultati in incercarea de a inchiria un autoturism si in restabilirea increderii. Mai mult decat atat, s-ar putea ca acea companie sa fie membru al unei societati profesionale – asociatie sau club de inchirieri auto, care fac schimb de date privind clientii nesiguri (similar cu biroul de credit, care este utilizt de banci). In acest caz, inchirierea auto, pe viitor, ar putea avea dificultati in mai multe companii, care ofera acest serviciu.

Si invers, clientii care respecta toate obligatiile intotdeauna vor fi bineveniti in orice companie. Respectarea obligatiilor te va face binevenit in orice companie care ofera servicii de inchirieri auto in Suceava. Iar angajatii, care lucreaza pentru tine, neaparat iti vor raspunde cu o atitudine grijulie.

Compania de inchirieri auto «Auto Trio» ofera clientilor masini moderne la preturi competitive. Inchirierea auto in «Auto Trio» este transport convenabil la un pret rezonabil. In cazul inchirierii pe termen lung tarifile noastre contin reduceri. Iar pentru clienti corporativi oferim conditii speciale «Masini de inchiriat pentru clienti corporativi».

About The Author

Related Posts