Reintinereste cu Skin Rejuvenation!

Cele mai mari probleme faciale pentru o femeie sunt date de riduri. Din pacate, varsta nu iarta pe nimeni si lasa semne pe chipul fiecareia dintre noi. Cu toate ca incercam sa estompam ridurile si imperfectiunile estetice, prin intermediul cremelor si al tratamentelor faciale, deseori nu avem rezultatele la care visam cel mai mult.

Combaterea ridurilor a fost o problema dezbatuta de-a lungul anilor de catre specialistii din estetica medicala, si din fericire, in ultimii ani, s-a obtinut un tratament de reintinerire faciala care da rezultate exceptionale! Acest tratament se numeste Skin Rejuvenation si este des folosit de vedete de talie internationala, precum Kate Middleton, Eva Longoria si Heidi Klum.

Tratamentul de Skin Rejuvenation consta in expunerea pielii la lumina IPL, stimuland astfel corpul sa produca mai mult colagen si sa genereze celule, prin cresterea fluxului de sange. Aceasta modalitate de rejuvenare faciala a devenit cel mai nou si eficient tratament anti-rid si de fermitate din lume, iar beneficiile pe care le prezinta sunt urmatoarele:

  • Ridurile fine vor fi eliminate complet iar cele adanci vor fi diminuate in mod semnificativ;
  • Eventualele iritatii si vase capilare de la nivelul tenului vor fi indepartate;
  • Vor disparea problemele estetice cauzate de factorii externi, precum: vant, praf, raze solare sau alti radicali active;
  • Tenul va fi mai proaspat, mai plin de fermitate si mai luminos.

Tratamentul Skin Rejuvenation poate fi aplicat in zona fetei, a gatului si a decolteului, o sedinta avand durata de 30 de minute.

Exista cateva conditii de care trebuie sa se tina cont inainte si dupa Rejuvenarea Faciala:

Pre-Tratament: Procedura este interzisa persoanelor care iau medicamente foto-sensibile si femeilor gravide. De asemenea, cu 4 saptamani inainte de tratament trebuie evitata expunerea la razele ultraviolet.

Post-Tratament: Trebuie evitati anumiti factori: expunerea la soare, machiajul in ziua cu interventia, traumele termice, baile fierbinti si efortul fizic.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cele mai accesibile ansambluri rezidentiale din capitala
Articolul următor
Saltele fitness in gimnastica aerobica
pni.ro
Meniu