Revista Closer nu mai poate publica pozele cu Kate Middleton topless

Justitia franceza a ordonat editorilor revistei Closer sa predea toate copiile digitale ale fotografiilor topless cu Ducesa de Cambridge in termen de 24 de ore si a interzis publicarea ulterioara o unor imagini brutale din viata privata a Printului William si a sotiei sale, Kate. De asemenea, fotografiile compromitatoare nu pot fi vandute altor persoane, fie ca sunt detinatori ai unor trusturi media sau nu, conform presei britanice. Totodata justitia franceza a interzis si altor reviste si ziare din Franta sa mai faca publice poze in care Ducesa de Cambridge apare fara sutien.

Printre altele, editorul revistei Closer va trebui sa plateasca o amenda de 10.000 de euro in cazul in care nu va preda fotografiile in care Kate apare topless. Fotografiile au fost facute fara autorizatie in timpul vacantei celor doi, la o resedinta privata in sudul Frantei.

Instanta a mai hotarat sa interzica revistei sa republice imaginile ofensatoare, inclusiv pe site-ul revistei Closer.

Ducele si Ducesa de Cambridge au declarat ca „saluta decizia judecatorului”. Maud Sobel, avocatul cuplului regal, a descris-o ca fiind „o decizie minunata”.

Cu toate ca aceasta decizie a fost vazuta ca fiind o victorie pentru cuplul roial, aceasta afecteaza doar cele 14 fotografii in care Kate apare fara sutien si care au fost publicate in editia de vineri a revistei. Este inca neclar daca editorii revistei mai dispun si de alte fotografii, insa daca le au si le vor publica in continuare, judecatorii nu mai au nicio putere asupra lor.

In orice caz, in cazul in care familia roiala ar fi incercat sa blocheze publicarea internationala, este deja prea tarziu. Pozele in care Ducesa de Cambridge apare topless au fost deja preluate de numeroase publicatii si au fost postate in articole.

Chiar daca cei doi au parut foarte afectati de acest scadal si-au continuat vacanta aparand in public zambitori, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Acestia au facut un tur al zonei Asia-Pacific, iar cand au aterizat la Tavanipupu acestia au fost intampinati de dansatori topless. Femeile care dansau si care aveau sanii la vedere le-au daruit celor doi cate un colier, acest lucru fiind parte a ceremoniei.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Jocurile Zuma si istoria lor
Articolul următor
Partii de ski noi pentru sezonul 2012-2013
pni.ro
Meniu