Rochii de ocazie incarcate cu flori in stilul flower power

Primavara stie cum sa-si faca intrarea in scena. S-a lasat mult timp asteptata. Cortina era cazuta, iar publicul astepta amutit si usor infrigurat in sala. Gongul batea sacadat, apoi tacerea iar se instala comod printre spectatori. Asteptare. Reflectoarele palpaiau, dar parca nu indrazneau sa lumineze puternic scena. Dar brusc, cand nimeni nu se astepta, cortina s-a ridicat, iar o lumina puternica a dezgolit intunericul din scena. O mare de flori s-a aruncat peste public, iar mireasma acestora a desenat zambete la unison.

Primavara aceasta putem uita de imprimeurile simple inflorate. Designerii le-au dat viata, iar cele mai recente colectii de la Dolce & Gabbana, Moschino si Simone Rocha contin rochii de ocazie si costume dama incarcate de flori 3D. Acestea parca pur si simplu au crescut pe minunatele haine, inmugurind din tesaturi. Floarea a devenit simbolul feminitatii si reprezinta in acest sezon o dezmortire a farmecului femeii, incorsetat pana acum in hainele groase de iarna. Cele mai elegante rochii in acest stil minunat sunt de la Chanel si Giambattista Valli.

Foarte multi designeri au ales stilul anilor `60, creand un mix intre stilul hippie si stilul flower power, care se muleaza pe acel nonconformism al femeilor de atunci, care respira libertate si fericire in atmosfera boema de la Woodstock si nu numai. Acest stil flower power se poate crea usor in prezent, optand pentru o coafura ca in acele vremuri, parul usor umflat sau lasat liber sa cada pe umeri, o pereche de ochelari de soare retro si, bineinteles un ruj colorat care sa se asorteze cu modelul de rochie inflorat.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Urmeaza tratamente pentru boli reumatice la un sejur in Baile 1 Mai
Articolul următor
Noua Dacia Logan MCV a fost lansat la expozitia din Geneva
pni.ro
Meniu