Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Frecventa crescanda a aparitiei afectiunilor articulare impune o atentie direct proportionala profilaxiei acestor afectiuni. La fel ca in cazul tuturor afectiunilor de orice natura, prevenirea acestora sau tratarea acestora la timp determina vindecarea completa a lor sau ameliorarea efectelor neplacute produse de catre acestea. Articulatiile sunt si ele supuse unui proces de degradare, datorita trecerii timpului, la care putem adauga suprasolicitarile spontane sau cele de lunga durata. La acestea se mai adauga si lipsa exercitiilor fizice, datorate sedentarismului. Pentru a contribui la evitarea degradarii articulatiilor se impune pe cat posibil sa evitam supraincarcarea lor, atunci cand caram greutati in exces.

Condroitina si glucozamina sunt elemente componente ale tuturor tesuturilor, asigurand coeziunea dintre celule in interiorul tesuturilor si organelor. Tratamentul artrozelor este asigurat prin intermediul sulfatului de glucozamina si condroitina, intrucat blocheaza activitatea enzimelor care contribuie la distrugerea acestor structuri, contribuind la repararea cartilajelor.

Pe scurt glucozamina si condroitina aduc urmatoarele beneficii in tratarea problemelor articulare sau in prevenirea acestora:

 • Prezinta a intensa activitate antiinflamatorie
 • Impreuna actioneaza pentru stimularea producerii de acid hialuronic
 • Contribuie la imbunatatirea vascozitatii lichidului sinovial
 • Mentin sanatatea cartilajului
 • Ajuta la reconstructia cartilajului articulatiilor
 • Contribuie la impiedicarea degradarii cartilajului articulatiilor

MSM este abrevierea de la metil-sulfonil-metan, care nu este altceva decat o sulfura nemetalica, foarte prezenta in natura. MSM aduce urmatoarele beneficii organismului:

 • Ajuta la vindecarea tesuturilor musculare
 • Este antiinflamator
 • Contribuie la ameliorarea crampelor musculare
 • Contribuie la detoxifierea organismului si la o mai buna circulatie a sangelui
 • Amelioreaza durerile de spate

Forever Living Products nu putea ramane indiferanta la aceste probleme si a pus la dispozitie doua produse exceptionale cu rol de preventie in problemele articulare. Primul este Forever Freedom, ce are la baza gelul de aloe vera, alaturi de condroitina si glucozamina, la care ne-am referit mai devreme. Forever Freedom este exceptional in prevenirea degradarii articulatiilor, sau in cazul in care bolile articulare s-au instalat deja, in ameliorarea efectelor acestora, lucru amplificat si de componenta sa de baza anume gel aloe vera. Al doilea produs este Aloe MSM Gel, o crema ce are la baza si ea gelul stabilizat de aloe vera alaturi de metil-sulfonil-metan, cu beneficiile enumerate anterior.

About The Author

Related Posts