Rulourile exterioare si beneficiile lor

Rulourile exterioare si beneficiile lor

Rulourile exterioare nu sunt deloc un moft, asa cum se creda cu ani buni in urma ci mai degraba, sunt perfect utile pentru locuinta dumneavoastra din mai multe puncte de vedere. In primul rand, trebuie sa stiti faptul ca rulourile exterioare nu sunt acelasi lucru cu jaluzelele exterioare. Jaluzelele exterioare sunt create pentru aspect in primul rand, apoi pentru umbrirea camerelor. Rulourile exterioare au alte calitati, printre care oprirea aproape completa a patrunderii luminii in camera, izolare atat termica dar  mai ales fonica. Deasemenea, rulourile protejeaza foarte bine fereastra la intemperii si daca sunt dotate cu sisteme speciale, pot proteja incaperea de patrunderea hotilor.

In general, se cunosc patru mari tipuri de rulouri exterioare. In functie de preferinte puteti alege dintre: Rulouri Exterioare Aplicate, Rulouri Exterioare Incrustate, Rulouri Exterioare cu Plase Insecte sau Rulouri Exterioare Suprapuse.

Fiecare dintre aceste patru tipuri de rulouri, ofera in primul rand protectie termica.  Pe timpul verii, sunt perfecte impotriva incalzirii geamurilor si a spatiului interior al locuintei. Deasemenea, pentru toti cei care locuiesc in mediul urban, o utilitate de luat in seama a rulourilor exterioare din aluminiu ar fi aceea ca sunt foarte bune izolatoare fonice. Cu un montaj bun, rulourile exterioare pot reduce zgomotul venit din exterior cu pana la 10 dB. Deasemenea folosirea rulourilor exterioare, blocheaza complet patrunderea luminii din exterior. Pe timp de noapte mai ales, in orase aceasta utilitate a rulourilor exterioare din aluminiu este de luat in seama.

Si sa nu uitam ca daca le achizitionati cu sisteme speciale anti-efractie, rulourile vor fi eficiente intotdeauna impotriva patrunderii hotilor in locuinta dumneavoastra.

Oferta Rulouri Exterioare la Expert Design Group!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Arhivarea documentelor electronice cu ADSS Archive Server
Articolul următor
7 metode eficiente de promovare pe internet
pni.ro
Meniu