Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Debutul lui Hedi Slimane la Yves Saint Laureant, redenumit recent Saint Laureant, nu a fost atat de spectaculos pentru critici, multi dintre ei indragostiti de stilul YVS care pare acum sa nu mai aiba stralucirea lui de dinainte si intregul sau farmec. Bineinteles, colectia de rochii, de primavara 2013 prezentata la saptamana modei in Paris a fost frumoasa, chiar perfecta dar perseverenta pare sa se fi pierdut pe drum.

Slimane, care inainte a creat numai haine pentru barbati, a adus din aceasta masculinitate in aceasta noua colectie, de la pantaloni foarte mulati, cu croiala masculina, la bluze largi cu iz boem, la jachete din piele.

Dar in acelasi timp cateva rochii minunate brodate s-au perindat pe podiumul din Paris. Bluze din voal, brodate cu argint au completat pantalonii mulati. Accesoriile au fost foarte voluminoase, intreaga colectie capatand un puternic iz comercial.

Palariile in stilul western au fost exagerat de mari, dar totodata fabuloase. Culorile predominante au fost alb si negru, iar la final doisprezece rochii in stilul filmic al anilor `70 au scaldat podiumul in nuante superbe de pietre pretioase. Pana la urma, Yves Saint Laureant ramane in amintirea noastra, iar probabil daca ar fi renuntat la exageratele palarii si la stilul foarte masculin, ar fi ramas pura filosofie a lui Saint Laureant.

About The Author

Related Posts