Sarbatorile vin!

Sezonul cumparaturilor a inceput! Sarbatorile vin! Mereu ma gandesc la reclama aceea de la Coca – Cola, care iata ca a reusit sa capteze o farama din esenta Craciunului si sa ramana imprimata in mintea mea. Nu stiu daca vom avea parte de zapada de acest Craciun, sar cu siguranta va ninge frumos cu fulgi mari si albi in sufletele noastre, iar focul va arde in soba, povestile ne vor incanta iar colindele ne vor linisti. Mirosul de scortisoara ne va invalui, iar impodobirea bradului va fi aceeasi placere, ca in fiecare an.

Lista de cumparaturi si dorinte pare sa fie cam lunga in acest an. Sunt multe lucruri de luat pentru familie, copii, prieteni.
Uneori, ma gandesc cum de am ajuns sa am atatia prieteni. Si sa nu uitam de persoana cea mai importanta: tu! Cum era o replica intr-o piesa de teatru: Eu la mine nu renunt! Asadar, voi vana de pe-acum reducerile de sezon, magazinele din oras si cele online si sunt convinsa ca voi gasi cate un lucru foarte simpatic pentru fiecare persoana draga din viata mea.

Iar cosul meu va fi plin cu accesorii, haine minunate, paltoane copii, carti si cine mai stie ce gasesc, ca toata lumea sa fie multumita si incantata. Mai este aproape o luna dar se pare ca febra sarbatorilor m-a acaparat. Dar este un sentiment atat de placut, cred ca va trebui sa-l incercati in curand, daca nu il simtiti deja. Pentru detalii click aici.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Trucuri de conducere pe timp de iarna
Articolul următor
Strategii pentru jocuri remi
pni.ro
Meniu