Sarcina pe saptamani si frumusetea sarcinii pentru mamici

sarcina pe saptamani

sarcina pe saptamani

Sarcina, dar mai ales prima sarcina, pot fi ceva minunat pentru oricare din mamici. Totul e sa stie cum sa si-o faca mai frumoasa. Primul ecograf, prima bataie de inima a bebelusului, primul piciorus in burta mamicii, sunt senzatii cu care poate ca te intalnesti o singura data in viata. Asa ca bucura-te, mamica, de minunea careia Dumnezeu i-a dat viata in tine! Pentru 40 de saptamani, esti o diva, esti centrul universului, in familia si in cercul tau de prieteni!

Daca vrei ca cele 40 saptamani de sarcina sa fie minunate, nu trebuie sa te dai in laturi de la satisfacirea vreunei pofte sau placeri.

Ocupa-ti timpul in proportii mari, facandu-ti griji doar pentru copilul tau. Incepe sa te documentezi despre tot ce inseamna sarcina. Citeste totul despre bebelusul pe care inca nu-l vezi. Vezi cum ar trebui sa evolueze sarcina pe saptamani, ce trebuie si ce nu trebuie sa faci in asentiment cu bebele care se dezvolta in burtica ta.

Renunta la iesirile la o tigara, macar in cele 40 saptamani de sarcina si ocupa-ti timpul altfel, ascultand muzica, citind, discutand pe forumuri pentru mamici, despre sarcina.

Acum despre pofte. E stiut cum ca viitoarele mamici, in functie de sarcina pe saptamani, au fel si fel de pofte. Ei bine, tu ca o femeie gravida responsabila ce esti, nu strica traditia. Pana la urma, poate doar 40 de saptamani ai la dispozitie sa te poti bucura la orice ora din zi si din noapte de orice iti doreste inimioara si iti saliveaza papilele gustative.

Scoate-ti sotul in “plimbari documentare” in timpul sarcinii. Asta inseamna vizite la doctor, magazine de haine si accesorii pentru viitorul bebe si bineinteles pentru tine.

Transforma cele 40 de experiente din sarcina pe saptamani in clipe de care iti vei aminti o viata intreaga cu placere. Simte ca esti mamica! Simte ca minune creste si se dezvolta in burtica ta! Simte-te divina!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Chingi de ridicare
Articolul următor
Scurt istoric al caselor de marcat
pni.ro
Meniu