Scurt ghid de cumparare apartament

In momentul in care iti cumperi un apartament va trebui sa ai deosebit de multa atentie la tot ceea ce inseamna atat detalii cat si aspecte generale. In mod sigur vei avea nevoie sa faci in asa fel incat sa obtii un pret cat mai bun, dar si sa gasesti apartamentul care indeplineste cele mai multe dintre conditiile tale. Citeste acest scurt ghid de cumparare apartament, unde ai cateva idei care sa te ajute in momentul in care pornesti in cautarea locuintei perfecte.

Ghid de cumparare apartament

  • Primul lucru pe care trebuie sa il aflii, este cat de veche este cladirea in care se afla apartamentul. Un alt lucru important, este sa aflii daca vanzatorul are sau nu titlu de vanzare pentru apartamentul pe care vrea sa il vanda. In cazul in care proprietatea este de fapt o mostenire primita, este destul de probabil ca apartamentul sa aiba mai mult de un proprietar.
  • Valoarea unui apartament este stabilita in functie de zona in care se gaseste, in functie de pretul la care este vandut dar si in functie de valoarea pe care o poate dobandi in viitor. Anumite imbunatatiri in cadrul apartamentului pot determina negocieri la nivel de pret.
  • Locatia apartamentului influenteaza puternic pretul acestuia. De exemplu, proximitatea fata de centre comerciale, spatii verzi, centre universitare sau altele asemenea, atunci este destul de probabil ca pretul sa fie mult mai mare. Daca o sa cauti pe internet apartamente Herastrau, vei vedea ca preturile sunt mult mai mari fata de apartamentele din Dristor. Acest lucru se intampla deoarece apartamentele din zona Herasatrau se afla destul de aproape de parcul cu acelasi nume.
  • Valoarea unui apartament pe termen lung poate fi data de constructia apartamentului. Daca acesta se afla intr-o zona rezidentiala in formare, este destul de probabil ca in viitor sa valoreze mai mult decat in prezent. Intotdeauna constructiile noi sunt mult mai bine valorificate fata de cele vechi. Blocurile vechi pot prezenta diverse riscuri, mai ales in cazul cutremurelor puternice.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Oglinda retrovizoare in conducerea preventiva
Articolul următor
Tratamente balneo climaterice la Baile Felix
pni.ro
Meniu