Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Producatorul iberic Seat care face parte din marele grup Volkswagen alaturi de Skoda, Audi si Porsche vrea sa profite cat mai mult de imaginea buna facuta de noul Seat Leon. Astfel ibericii s-au gandit sa lanseze cat mai repede 2 varinate noi de Leon: o varianta break dar si una sportiva cu trei usi.

Revista britanica Autocar relateaza ca varianta sportiva, cu 3 usi, va avea un design agresiv cu o garda la sol mai mica decat la varianta standard.  Avand o tenta sportiva noul Seat Leon in 3 usi v-a avea un ecartament si un ampatament mai mare si in aceste condtii tinuta de drum va devenii mult mai buna. Cu noul profil devine un lucru cert faptul ca avem de-a face cu un coupe in acest caz si nu cu o varinata de hatchback derivata din modelul Leon cu cinci usi. Cu destul de multe elemente care fac diferenta intre cele doua versiuni totusi caracteristicile principale raman cele introduse de conceptul in cinci usi Seat IB2 dezvaluit in anul 2010.

Ibericii nu se multumesc doar versiunea sport si lanseaza in premiera pentru marca Seat un Leon break. Noul Seat Leon Break are menirea de a cuceri cat mai multi client din Europa de Vest care au in aceste vremuri tendinta de a cumpara masini compacte incapatoare asa cum este Volkswagen Golf Variant.

Sursa de inspiratie pentru noul design Seat Leon break se pare ca este preluata de la concurentii de la BMW. Mai exact ar fi vorba de BMW Seria 3 Touring, o masina care imbina cel mai bine caracterul sportiv cu aspecte ce tin de chestiuni practice si spatiu.

Seat Leon break v-a putea sa transporte 4 pasageri plus sofer si o sa fie putin mai generos in ceea ce priveste portbagajul si deasemena usurinta incarcarii bagajelor.

Cele trei variante de Seat Leon vor fi lansate in mod official in Franta in cadrul Salonului Auto de la Paris care este unul dintre cele mai importante evenimente auto din Europa si chiar din lume.

About The Author

Related Posts