Securizarea usilor si ferestrelor prin grilaje mobile, de tip rulou

Securizarea usilor si ferestrelor prin grilaje mobile, de tip rulou

Atunci cand o persoana inteleapta spunea ca ochii sunt  precum ferestrele pentru suflet, acesta nu a subliniat neaparat importanta vederii, ci pozitia strategica a ferestrei ca intrare in lumea descoperirilor.

Literal, desigur, ferestrele par a fi usile secundare prin care patrundem in casa, în cazul in care ne pierdem cheile, izbucneste un incendiu si usa este blocata etc. Daca este vorba doar de o cheie pierduta, nu pare sa existe nici o problema, cand vorbim de patrundere prin efractie a infractorilor, ei  bine, asta e o alts poveste.si astfel oamenii isi protejeaza spatiul interior cu grilaje antiefractie, care pot fi construite din otel, aluminiu sau fier forjat.

Dar ferestrele au, de asemenea, rolul lor strategic pentru cladiri, în afara de a fi intrari secundare. O casa sau o cladire fara ferestre este doar de neimaginat. Pentru ca nu putem renunta la ferestre, si in acelasi timp dorim siguranta maxima pentru spatiul inchis, va recomandam , sistemele de grilaje mobile pentru ferestre si usi, alternative eficiente la grilajele traditionale fixe.  Acestea pot fi actionate fie manual, fie automat si sunt recomandate in special pentru spatiile comerciale.

Pot fi executate din lamela plina, blocand complet vizibilitatea in interior, din lamela perforata, blocand partial vizibilitatea in interior, sau din bare tubulare sau ondulate, oferind aceeasi protectie insa permitand vizibilitate maxima catre spatiul interior.

Sistemele de grilaje mobile de tip rulou sunt montate atat la ferestre (grilaje ferestre) cat si la usi (grilaje usi). Pentru un plus de siguranta, se pot monta incuietori suplimentare.

Pentru mai multe informatii despre Grilaje Ferestre si Grilaje Usi Mobile, de tip rulou, contactati Expert Design Group!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Pergole, copertine retractabile cu functionalitati noi
Articolul următor
Sistemele de jaluzele exterioare: capabile a satisface preferintele celui mai pretentios client
pni.ro
Meniu